mynewspapers.net

Fläskfilé gryta recept

Fläskfilé gryta recept


Fläskfilé smak lämpar sig som ett bra val för grytor. Detta skära av kött är låg fetthalt och snabbt att laga mat, så det kan snabbt förvandlas till en maträtt som kan tjäna många människor. Skönheten bakom grytor är att resterna kan vara fryst och portioneras för senare måltider. Kolla in några av dessa recept och justera dem för att passa din personliga smak.

Fläsk fläskfilé gryta

Det finns många gryta recept som du kan använda eller skräddare att göra fläskfilé. Välj en som passar ditt humör eller fest nästan varje etnisk mat du väljer representerade i recept. För ett recept som visar upp köttet, tärna upp 454 g (1 lb) av fläskfilé i 1,3 cm (1/2 tum) bitar. Gnid köttet över ströbröd och doppa i en äggsmeten 2 uppvispade ägg och 1/2 tsk vatten. Doppa fläsk i ströbröd igen och sätt i kylen 20 minuter. I en Traktörpanna, brun fyra bitar av bacon och ignorera, spara fettet. Tillsätt filé och koka i 7 minuter. Ta ut och fräs en hackad lök, tre malet vitlöksklyftor och en kopp svamp tills kokta. Häll i 237 ml (1 dl) av nötkött buljong och låt sjuda i 5 minuter. Lägg alla ingredienser till en gryta och koka på 191 grader (375 grader F) i 40 minuter. Du kan ändra detta recept genom att lägga till olika örter som timjan, persilja eller oregano. Använd en mängd svamp, eller prova att lägga hackad purjolök eller salladslök. För en krämig gryta, häll i 118 ml (1/2 kopp) av hälften och hälften i buljong smeten medan det matlagning. För en asiatisk tema, lägga till sojasås.

Du lägger stärkelse

Du kan enkelt lägga till en stärkelse till en gryta recept. Helt enkelt fräs en lök, 70 g (1 dl) av svamp och fläsk. Lägg till 237 ml (1 dl) av kondenserad svampsoppa och 237 ml (1 dl) vatten och koka i 3 timmar. Överför till en gryta kastrull och tillsätt en stärkelse (som nudlar). Häll ovanpå och täck med 35 g (1/2 kopp) av cheddarost och ströbröd. Grädda i 177 grader (350 grader F) i 30 minuter. Detta recept är tillräckligt flexibel för att ersätta nudlarna med vildris, vitt ris, pasta eller potatis.

Ost fläsk fläskfilé gryta

Gör din gryta dekadenta genom att lägga till ost. Använda en mängd olika ostar som Gruyere, Parmesan eller Swiss. För en snabb gryta, koka makaroner nudlar 227 g. Koka din fläskfilé i ugn på 177 grader (350 grader F) för 20 minuter eller tills den är ända kokta. Tärna filé och blanda med nudlar, och lägga till 118 ml (1/2 kopp) halv och hälften, 2 msk smör, 35 g (1/2 kopp) strimlad skarpa ost och 17 g (1/4 kopp) peppar jack. Grädda i 177 grader (350 grader F) i 30 minuter och servera. Det är en underbar pjäs på gammaldags makaroner och ost.