mynewspapers.net

Flaska topp gris hantverk för barn

Flaska topp gris hantverk för barn


Vare sig du letar efter ett roligt hantverk att återvinna använt kapsyler, behöver en regnig dag verksamhet för barnen eller bara vill återskapa en söt lilla grisen, används kapsyler förse dig med en billig och enkel listigheten alternativ. Användning kapsyler att skapa gris näsor eller gris organ med liten ansträngning.

Papperstallriken med sport flaska näsa

Använda en papperstallriken som den grisens kropp. Måla tallriken rosa med akrylfärger och pensel. Måla den plast toppen från en sport dryck flaska eller en juice flaska med en mörkare rosa än plattan. Efter att låta dem torka i tre till fyra timmar, Varmlimma fast flaskan upp till centrum av plattan att skapa näsan. Använda akrylfärger att måla en mun, näsborrar och ögon på gris. Att skapa öron, skär bitar av rosa konstruktion papper i 1-tums trianglar och limma dem mot plattan.

Metall Bottle Cap Pin

För att skapa en bärbar gris, börja med en metall flaska topp från en läsk flaska. Måla utsidan av toppen att se ut som en gris, med akrylfärger och en pensel. Låt färg torka över natten. Forma bitarna av modellering lera till en gris hovar och en lockig pigtail. In lera av bakning, enligt tillverkarens instruktioner. Bifoga svans och fötter till flaskan upp med varmt lim. Spraya ytan av flaskan upp med en akryl tätningsmedel. Låt torka i 24 timmar innan du kopplar en brosch PIN-kod på baksidan av gris med varmt lim tätningsmedel.

CD-Sun Catcher med flaska Cap näsa

Med en gammal CD kan du återanvända både CD och kapsyl. Börja med att fästa en plast läsk flaska topp till centrum av CD-skiva med varmt lim. Placera flaskan upp på sidan av CD med skrift på den. Använd en borr för att göra ett hål. Dekorera en CD för att se ut som en gris med färger, konstruktion papper eller markörer. Knyt ett snöre genom hålet du gjort och hänga gris från ett fönster. Outsmyckad sidan av CD-skivan kommer att fånga ljuset från solen.

Vattenflaska spargris

Skapa en spargris från en faktisk plast vattenflaska, med bifogade toppen som pig's nose. Rengöra insidan av flaskan med tvål och vatten. Vända flaskan upp och ner att torka över natten. En gång torr, sätta upp tillbaka på flaskan. Varmlimma fast trä buffrar på sidan av flaskan till skapa ben. Ställ flaskan på benen. Skär en skåra med en mattkniv i motsatta sidan av benen för att skapa myntinkast. Skapa en svans av en ringlad rosa piprensare och bifoga det till flaskan till skapa en svans. Skär två bitar av filt i 1-tums trianglar. Limma trianglar i flaskan att skapa öron. För ögon, Använd googly ögon eller knappar. Använd svart färg för att göra två näsborrar ovanpå flaskan.