mynewspapers.net

Fjorton dagars frukt diet

Fjorton dagars frukt diet


Om du älskar frukt, så är dieten för dig. 14-dagars frukt diet är en viktminskning diet som inkluderar äta alla de frukter som du vill. Denna plan delar frukter i fyra kategorier att guida dig på vilken frukt att äta under vissa tider på dagen. Förutom viktminskning är några av de många fördelarna med frukt kosten mjuk, smidig hud, regelbundna tarmrörelser, utsöndring av överskjutande natrium och gemensamma smärtlindring.

Att välja frukter från de fyra kategorierna

Kategori 1: Söta frukter (vindruvor, päron, bananer, fikon och datum) kategori 2: halvsöt frukter och sura frukter (alla andra frukter utom meloner) kategori 3: meloner kategori 4: middag frukter (gurka, bär, tomater och paprika) inledningsvis, blanda inte frukter från kategorier ett, två och tre för frukost eller lunch. Blanda frukt kan orsaka gas och matsmältningsbesvär. Om du inte har detta problem, är sedan blanda frukt bra. Till middag, välja endast frukter från kategori fyra. Undvika att äta avokado under dagen, som de är mycket fett; i stället konsumera dem i begränsade kvantiteter under middagen.

Livsmedel för att undvika under 14-dagars frukt kosten

Som lockande eftersom det kan vara att äta bara en bit pizza eller en kaka, avstå från att äta något stärkelserika livsmedel utom under lördagskvällen "fri måltid." Förbjudna livsmedel innehålla socker, salt, raffinerade och förädlade livsmedel, koffein, te, choklad, stimulantia, bröd och spannmål, pizza och spannmål.

Frukt diet riktlinjerna

I denna diet kan du bara äter färsk frukt som inte tillagas eller värms upp. Välj ekologiska frukter när det är möjligt. Äta så många frukter som du kan under varje måltid för att se till att du får massor av kalorier. Konsumera en stor frukt måltid till frukost och lunch. Vänta minst två timmar mellan varje frukt måltid. Inte dricka fruktjuice med undantag för färsk färskpressad apelsin eller grapefrukt juice som fortfarande innehåller massa. Men om du vill kan du blanda frukt i en mixer för att göra en all-frukt milkshake-- och lägga till vatten eller kokosvatten om du vill. De enda torkade frukter du kan äta är datum.

Middagstid riktlinjer

För middag, äta en stor rå grönsakssallad med så många grönsaker som du vill. Du kan följa med sallad med en proteindrink eller proteininnehåll. Blanda kategori fyra middag frukter i salladen, äta så många du vill. Måste du äta din sallad utan bearbetade förband eller ingredienser. Prova att göra hemgjorda dressingar i en mixer med avokado, gurka, tomater, eller nötter och frön. Din sallad kan innehålla två till fyra råa nötter eller 1/4 till 1/2 kopp avokado. För EPA och DHA konsumtion, kan du ta fiskolja kapslar med middag. Också ta en multivitamin till middag. För att stärka immunförsvaret, ta upp till 1 000 mg (0.035 oz) av C-vitamin och 1.200 mg (0,042 oz) av L-Lysin med ett helt glas vatten till middagen. Efter en vecka av bantning, belöna dig själv genom att äta vad du vill i en timme under lördag middag. Kom ihåg att äta färsk frukt under resten av dagen.