mynewspapers.net

Fjäril tema Baby Shower dekorationer

Fjäril tema Baby Shower dekorationer


Fjärilar göra en nyckfull tema för en vår eller sommar baby dusch, särskilt om partiet kommer att vara utomhus. Dekorera baby shower med fjäril detaljer i några delar av dekorationer.

Butterfly Fans

Skriva ut bilder av fjärilar i färg på papper. Klipp ut runt konturerna av fjärilen och limma den mot en craft pinne göra en fläkt för varje gäst. Du kan dela dem ut som varje gäst anländer eller placera dem bredvid deras dukningen som en part tjänst.

Butterfly Centerpieces

Skapa blommig hörnstenarna med en mängd olika färska säsongsbetonade blommor i enkla tydliga vas. Lägga till fjärilar till varje mittpunkten genom att köpa små plast eller silk fjärilar från en farkost butik. Du kan antingen limma dem till pinnar i buketter eller sittande dem på enskilda blom och säkra dem med twist band.

Fjäril tårta

Använda en butterfly-formade tårta som det viktigaste inslaget på mat bordet. Gör fyra små hjärtformade kakor och en kastrull med cupcakes och ordna dessa kakor för att bilda en fjäril. Hjärtan är övre och nedre vingarna på varje sida och cupcakes är uppradade som kroppen i centrum. Frost med färgad grädde och dekorera med strössel att göra det skimmer.