mynewspapers.net

Fjäril-tema baby shower dekorationer & idéer

Fjäril-tema baby shower dekorationer & idéer


En baby shower är en speciell tid att fira starten av ett nytt liv och ett nytt kapitel i en familjs liv tillsammans. Fjärilar är ett tema som passar stämningen i ett sådant parti och gör för härliga party dekorationer och gynnar. Göra och köpa butterfly objekt för att skapa din egen fjäril-tema baby shower.

Mat

Massor av godsaker och plockmat kan vara butterfly-formade. Smält vit, mjölk och mörk choklad i butterfly formar göra tema sötsaker. Använd en fjäril cookie cutter göra iced fjäril socker cookies och butterfly finger mackor. Baka eller beställa en tårta i form av en fjäril.

Drycker

Köpa tvinnade plast party strån i form av fjärilar att lägga till dina gäster glasögon. Silicon ice cube fack finns också att göra butterfly-formade isbitar för punch, soda och vattenglas. Limma ett papper eller silke fjäril på utsidan av varje kopp.

Dekorationer

Ett brett utbud av fjäril-teman man levererar och dekorationer är tillgängliga online eller från part leverans butiker. Välj fjäril dukar, servetter, papper rätter och koppar, ballonger och dusch inbjudningar. Hänga eller sticka tyg craft fjärilar runt i rummet och släckte fjäril ljusstakar. Använd inte ljus om barn kommer att närvara vid duschen.

Gynnar

Favörer för dusch gäster kan omfatta små butterfly-formade silver lådor, fjäril flaska proppar, fjäril Ljusstakar eller flytande fjärilen ljus. Göra fans och distribuera dem till gäster på en sommarfest genom att bifoga en tryckt kort stock fjäril till en craft pinne.

Aktiviteter

Levande fjärilar finns att köpa till vara befriaren vid ett evenemang. De används ofta vid bröllop men de skulle också vara lämplig för en baby shower. De kan åtföljas av en läsning av en Native American fjäril legend. Enligt legenden, mother-to-be och gäster kan viska en önskan för barnet att fjärilar och, när den släpps, bär de önskemål till himlen skall beviljas.