mynewspapers.net

Fjäril Party spel

Fjäril Party spel


Butterfly temafester kan avnjutas av unga flickor och pojkar. Markera stadierna i en fjärilar från caterpillar, cocoon och framväxande fjäril med spel. Butterfly parterna kan hållas i ett dagvård Center som en del av en vetenskap enhet eller använda fjäril tema för ett natur kärleksfulla barn.

Cocoon Wrap

Har varje gäst hitta en partner för detta spel. Ge varje par en rulle toalettpapper. Sätt på musik och har en person på varje team Linda sin partner. När du är klar med hela rullen, barnet insvept i en kokong humle till mållinjen och skurar från hans toalettpapper kokong. Förklara att caterpillar har först bilda en kokong innan han blev en fjäril.

PIN antenner på fjärilen

Rita en stor färgglad fjäril på en bit av slaktare papper eller affisch ombord. Gör antenner för varje spel deltagare genom att vika en piprensare på mitten. Sticka en bit dubbelhäftande tejp på centrum av antenner. Ögonbindel gästerna, snurra dem och ha dem tejpa antenner så nära rätt plats som möjligt.

Butterfly stafettlopp

Dela den part gäst i två lag. Ställ in leksak fjärilar i ena änden av spelplanen. Har lag står i GÅSMARSCH linjer på andra sidan. Hand den första personen på varje lag en fjärilshåv. På "Gå" de är att köra till fjärilar och skopa upp så många som de kan. Köra tillbaka och lämna nätet till nästa barn i linje. Laget med de flesta fjärilarna i slutet av spelet vinner ett pris.

Butterfly Hunt matchande spel

Ställa in en fjäril matchande spel av fotokopiering fjäril bilder från en ID bokar. Kopiera två bilder per mängd fjäril. Du behöver också färgade pom poms, liten lunch säckar och fjäril tema priser som en fjäril tillfällig tatuering, eller studsande boll. Tejpa en fjäril bild på ett litet papper lunch säck som har en färg pom inuti. Dölja lunch säckar och mer pom poms i hela rummet eller gården. Hand varje gäst en fjäril bild. Skicka gästerna att jaga för lunch säcken med matchande fjärilen. Varje gäst samlar ihop 3 mer pom poms i samma färg som var i hennes lunch väska. En gång gjort, kan gästerna vända dem för ett pris.

Butterfly landning

Spela en version av musikaliska stolar med posterboard, en stereo och priser. Snitt lämnar från affisch ombord. Göra en för varje gäst på festen. Skriv ett nummer på baksidan av varje blad. Placera nummer sida ner runt i rummet. Aktivera musiken. Berätta den part gäst fladdrar runt i rummet som fjärilar, men när musiken stannar de måste landa på ett blad. Du kan ta bort ett blad på varje runda eller låta barnen leka med alla bladen hela spelet. Hursomhelst, när du är klar med sista rundan, har barnen plocka upp sina löv att avslöja numret på botten. Dela ut priser som du märkt med nummer innan festen.