mynewspapers.net

Fjärde klass Science Fair idéer om solsystemetMånga barn fascineras av utrymme och är glada när de har en möjlighet att lära dig mer om stjärnor, måne och sol och andra aspekter av universum och vårt eget solsystem. Av denna anledning sannolikt gruppen science fair-projekt som fokuserar på detta ämne att bli en hit.

Skapa en mobil

Producera en mobil av solsystemet är en bra science projektidé för fjärdeklassare. Du kanske redan har de flesta av de varor du behöver hemma. Bygga en hängande ram genom att ansluta två bitar av trä eller metall galgar i en kors-form. En gul tennisboll kan hängas i mitten av korset att representera solen (det kommer inte att skala). Sedan blåses upp nio ballonger för att planeterna. Använda färger för att färg ballonger för att likna de planeter som de representerar.

Diorama

En annan idé är att skapa ett diorama en av planeterna, som fördärvar. I detta exempel måla en affisch styrelse med en himmel bakgrund för Mars (rosa) och ritningar på avlägsna berg. Göra mindre kullar genom att skära andra affischen styrelse och målning bitar att se ut som en rödaktig, steniga ytan, sedan tejpa dem in i en stående position. En liten modell av en av NASAS landers kan läggas till platsen.

Rita planeterna

Ett fantastiskt sätt för ett barn att visar kurskamrater hur olika planeter från varandra är att skapa en ritning som visar relativa storleken på vårt solsystem planeter, månar av varje och även ringen runt planeter. Barnen bör se till att märka alla planeterna, och de kanske vill ta en liten del i hörnet ger olika typer av statistik om planeterna.