mynewspapers.net

Fjärde grad California Mission projekt

Fjärde grad California Mission projekt


Att konstruera modeller av California uppdrag projekt är en både spännande och skrämmande uppgift för de flesta fjärde klass studenter. Fjärde klass studenter lär dig spanska missionärer som reste hela Kalifornien och byggt uppdrag eller kyrkor, som ett sätt att dela sin religion med infödingarna. Studenterna tilldelas ett California uppdrag som de måste bygga en modell att använda lera, kartong eller en mission kit. Lärare placera avslutade uppdrag projekt på displayen i klassrummet eller biblioteket att dela med andra elever och föräldrar efter avslutad.

Kartong Mission projekt

Skapa en replik av en California uppdrag med hjälp av en vuxen med en kartong. Plattar en kartong och skära en sida av lådan med en låda fräs. Låg i rutan på en plan yta och Rita varje sida av uppdraget bygger på ytan av rutan. Utskuren väggarna med box cutter och pussla uppdraget tillsammans med maskeringstejp. Ange uppdraget på en 11-av-14 tums kartong och måla uppdraget vita med akrylfärg. Måla fönster, kors och klockor med grå eller brun färg.

Lera Mission projekt

Skapa ett uppdrag att bygga med hjälp av lufttorka lera, såsom mexikanska keramik lera. Lägg två ark tidningen ner på ett bord, och rulla den lufttorka leran till fyra eller fler bollar för varje vägg av uppdraget att bygga. Platta till bollarna med en brödkavel att skapa 1-tums tjock lera väggar och hustak. Efter utplattning av dem, skär formen på varje vägg och tak från lera med hjälp av en plast kniv. Poäng varje vägg ände och botten av varje tak med en penna. Säkring sedan varje vägg och tak tillsammans med vatten. Låt leran till luft lufttorka i två dagar före målning det.

Sugar kub Mission projekt

Studenter som söker att skapa ett uppdrag projekt liknande konsistens av adobe hittar sockerbitar är bra byggnaden medium. Köpa tre till fyra lådor med sockerbitar från en livsmedelsbutik. Se en bild av valda uppdraget och limma en rad med sockerbitar till en 11-av-14 tums papp eller trä. Limma fyra eller fler lager av sockerbitar över den första raden med sockerbitar, för varje vägg av uppdraget att bygga. Ark av brun kartong kan limmas till toppen av varje sockerbit byggnad för att likna ett tak. Socker kub uppdrag kan vara ifred och inte målade.

Precut Mission projekt

Precut uppdrag byggnader säljs för att lindra stress av att bygga en California uppdrag från grunden. Studenter kan skapa en California uppdrag med en mission, kan köpa kit online från webbplatser som Tower Hobbies eller hobbybutiker. Precut uppdrag byggsatser är gjord av skum och komma med pop-out som studenter limma ihop, enligt monteringsanvisningarna. Studenter färg uppdrag byggnader med färg, kritor eller markörer. Ytterligare objekt, som fontäner och blad kan köpas och läggas runt uppdrag byggnader att slutföra repliken.