mynewspapers.net

Fishbone fläta stilar

Fishbone fläta stilar


Fishbone flätan är uppkallat efter dess fishbone utseende. Stilen innehåller vanligtvis en vertikal cornrow som liknar ryggraden av en fisk, som är ansluten till horisontella cornrows på varje sida av den vertikala cornrow. Fishbone frisyren är mycket mångsidig eftersom den kan bäras på många olika sätt.

Fishbone Cornrows flätad på baksidan

Fishbone fläta stilar


Fishbone flätor kan bäras på ryggen. Du kan ha dina fishbone flätor små, medelstora eller stora. Du kan också slå ned hängande flätor på sidan att få ett svep utseende.

Bära din Fishbone cornrows som en Updo

Du kan bära din fishbone frisyr som en updo genom att ha din stylist fläta fishbonen rastaflätor i en uppåtgående riktning. Varje vertikal fishbone cornrow bör vara flätad nära ditt hårfäste till stadens toppen av huvudet. Du kan ha sex stora fishbone cornrows på varje aspekt av ditt huvud, två fishbone rader i fronten, två på varje sidor och två på baksidan av ditt huvud.

Halva Ponytails med fiskben flätor

Skapa en halv hästsvans av fiskben fläta håret uppåt i fronten och genom att lämna tillbaka hälften av håret ner. Del håret horisontellt från höger till vänster öra. Med den främre delen av håret kan du fläta fem fishbone cornrows nära framsidan av ditt hårfäste till stadens toppen av huvudet. Den baksida halvan av huvudet bör vara kammade ner till nacken av din hals.

Fishbone flätor

Fishbone fläta stilar


Istället för att göra vanliga flätade flätor, skapa fishbone flätor. Du kan fläta så många fishbone flätor som du vill. Du kan del håret i sex rutor, två i främre, mellersta och baksidan av huvudet. Varje avsnitt kommer att fishbone cornrowed.

Fishbone svansar

Fishbone fläta stilar


Pigtails kan vara flätad upp till fishbone svansar. Du kan ha en fishbone svans på en halvan av huvudet flätad nedåt mot nacken av din hals och den andra sidan av huvudet kommer att ha en annan fishbone svans.