mynewspapers.net

Finns det gräsfrö som du kan använda att hundar inte kan skada och kommer inte att skada dem?

Finns det gräsfrö som du kan använda att hundar inte kan skada och kommer inte att skada dem?


Så trevlig så det kan vara att föreställa sig familjens hund stojande på din välskött gräsmatta, verkligheten kan vara bruna fläckar på gräset och hunden chomping på tall bladen för att hjälpa lösa sin mage. Kombinationen av hundar och gräs kan ha du undrar om äter gräs är dåligt för din hund och vilka typer av gräs är mest sannolikt att hålla upp under det dagliga slitaget en hund kan vålla.

Äta gräs

Enligt hund utbildning klassrummet, kommer en hund tugga på gräs när den har en uppbyggnad av magsafter som behövs för att rensa genom att kräkas eller när det inte är emot tillräckligt grovfoder i sin diet. Oavsett anledningen för att äta det, är gräset som inte har besprutas med insektsmedel eller omfattas av gödselmedel ofarliga för en hund. Det finns dock ingen klar konsensus om hur länge en hund bör hållas av en gräsmatta som har behandlats med insektsmedel. Vissa lawn care företag hävdar att det är säkert för ditt husdjur att återgå till gräsmattan när insektsmedel är torr medan Information veterinära nätverket säger att det finns en risk för toxicitet. Någon typ av obehandlade gräs är säkert för din hund, men man måste vara försiktig när behandlingen har tillämpats.

Gräva hundar

En typ av gräs som gör bra i varv med hundar som gillar att gräva är St Augustine. Detta gräs trivs i varv med extrema temperaturer. och eftersom det är särskilt djupt rotade, den rymmer upp bra att gräva hundar. Nackdelen med detta gräs är att det inte gör bra med stora mängder av urin. St Augustine är vanligast i varma klimat.

Aktiv hund

Den samma zoysia gräs som används på athletic fält och offentliga parker fungerar bra i varv med hundar. Det är hållbarheten av zoysia som hjälper det att motstå slitage. Kentucky bluegrass gör väl under hög trafik, vilket gör det ett bra val för hundägare. Liksom Augustinus, dock är Kentucky bluegrass mottagliga för urin brännskador. Det är vanligast i sval, norra regioner i landet.

Hybrid blandning

En av de bästa alternativen för gårdar med hundar är tall svingel gräs. Inte bara är höga svingel djupt rotade nog att tåla särskilt lekfulla valpar, men det håller upp ordentligt under dagligt slitage och klarar urin skador bättre än de flesta typer av gräs. En varning är att höga svingel tenderar att titta lite "klumpiga" växer, så det fungerar bäst när det blandas med en filler gräs, till exempel rajgräs eller Kentucky bluegrass.

Alla gräs typer

Vissa gräs är bättre än andra i hög trafik varv, men det finns ingen enda typ av gräs som tål helt urin brännskador. Tricket med alla gräs typer är att komma före urin brännskador genom att späda ut urinen innan det torkar på gräset. Om du är hemma med ditt husdjur, hälla vatten på plats rätt efter hunden lindrar sig själv. Annars, gör ditt bästa för att hålla din gräsmatta fuktig av vattna den regelbundet.