mynewspapers.net

Finns det äkta online betalda jobb?Förhållandet mellan bedrägerier till äkta online betalda arbeten under 2009 var cirka 57 till 1, enligt Christine Durst, VD för The Rat Race uppror. Massor av folk leta efter möjligheter till virtuella sysselsättning med hjälp av Internet. Tyvärr, ett ännu större antal personer offer på lättlurade arbetssökande med ett brett utbud av bluff tekniker. Presumtiva sökande kan undvika många fallgropar med hjälp av sunt förnuft och tar dig tid att kontrollera om en annonserad position är berättigade eller inte. Tack och lov finns en myriad av legitima alternativ för dem som vet var du ska leta.

Online författare

Erfarna skribenter kan hitta ett stort antal betalda möjligheter online. Skriva ut förlagsbranschen kan vara på nedgång, men många företag fortsätter att anställa skribenter som skapar innehåll på webbplatsen för dem i ett brett utbud av nischer. Författare hittar klienter på egen hand eller genom frilansande webbtjänster, som Elance.com. Aspirerande författare kan alternativt välja att bygga upp en portfölj och tjäna intäktsdelning betalningar med framstående webbpublicering plattformar, exempelvis Associated Content, Helium, Squidoo och Suite 101.

Online call centre representant

En annan gemensam internet jobb är att online call centre representant. Fler och fler företag har börjat att lägga ut sina kund service jobb till hemmet oberoende leverantörer. Dessa jobb innebär vanligtvis teknisk support, beställning-ta eller försäljning, även om andra nischer finns också. US Department of Labor projekt en 14 procent ökning i sysselsättning för både på plats och remote support dataspecialister mellan 2008 till 2018, som är mycket större än det nationella genomsnittet för samtliga yrken. Liz Pulliam Weston MSN pengar rekommenderar ett par online callcenter som anställer hemmet arbetstagare, inklusive tillgång till alpina och LiveOps.

Online transkription

Online transkription jobb erbjuda kvalificerade maskinskrivare en chans att tjäna pengar genom att lyssna på ljudinspelningar och renskriva allt på inspelningarna till ordbehandlingsdokument. Transkribera jobb är särskilt framträdande i fälten juridiska och medicinska. Denna typ av arbete kräver ofta särskilda transkribera programvara som gör att maskinskrivare att spela upp inspelningar i en takt som låter dem skriva som de lyssnar, och du kan behöva betala för programvaran själv. Bortsett från mastering programvaran och honing örat för att plocka upp små detaljer, är dessa jobb ganska okomplicerad.

Online informator

Distansundervisning har blivit en populär pedagogiska plattform, tack till stor del på framsteg i collaborative multimediaprogram. Skolor och utbildnings företag nu använda internet ansluta remote instruktörer till studenter runt om i världen i virtuella klassrum. Företag hyra nätet handledare för nästan alla tänkbara föremål. Naturligtvis, hålla individer med formell undervisning referenser en betydande fördel när det gäller att hitta arbete. Melissa Ezarik av Yahoo! finans föreslår med GetEducated.com som en resurs för landning nätundervisning jobb. På samma sätt, Jacqueline Chinappi Bright Hub nämner flera välkända arbetsgivarna inom denna sektor, vilket inkluderar anslutningar Academy, Kaplan virtuell utbildning och eSylvan lärande.