mynewspapers.net

Finger Food Party idéer för tonåringarTonåringar som låg-underhåll plockmat som de kan njuta av medan dans, spela spel och umgås under parterna. De flesta plockmat tonåringar njuta kan beredas en timme eller två innan festen, så de är serveras varm och redo när gästerna anländer. Från uppkäftig livsmedel objekt kan tonåringar anpassa med pålägg av deras primat, ge dina tonåringar lite variation

Mini-hamburgare

Tjäna tonåringar lagom stora hamburgare som en part plockmat. Ställa in en infästningar bar som innehåller sådana kryddor som senap, ketchup, majonnäs och barbecue sås, samt gemensamma burger pålägg inklusive diverse ostar, lök och saltgurka. För mini-hamburgare, erbjuder tonåringar bacon bitar att strö på för extra smak.

Vingar

Kryddig, mild eller sås mindre, vingarna är ett mellanmål tonåringar njuta. Serveras med ädelost och ranch dressing för doppning, kan vingar vara stökigt, så ge tonåringar med riklig pappershanddukar. Hot wings kan serveras med selleri för att minska värmen. Överväg att använda benfria kyckling för att skapa denna plockmat.

Pizza Bagels

Tillagas med miniatyr bagels, spagetti sås och ost, är mini-pizzor en bekant plockmat kan du tjäna på din nästa teen fest. Servera sorter med pepperoni, korv och grönsaker.

Potatisskal

Potatisskal är ett lämpligt alternativ till pommes frites och en perfekt plockmat för en tonåring. Pålägg inkluderar gräddfil, bacon, ost och gräslök. Serve potatisskal plain och låt tonåring gäster skapa sina egna variationer genom att lägga till pålägg av deras primat.

Grönsaker och frukt tallrik

Grönsaker och frukt tallrik är låg-underhåll finger livsmedel tonåringar kan njuta av vid ankomst till festen. Morot färsk pinnar, selleri, broccoli och blomkål bitar serveras med ost eller grädde ost dip ge tonåringar med ett hälsosamt mellanmål. Ordna färska frukter som ananas, vattenmelon, jordgubbar och vindruvor på ett fat med färgglada spett tonåringar kan använda för att skapa sin egen frukt kebab.

Tacos

Rörig, uppkäftig och fylld med pålägg, tacos ge ungdomar en möjlighet att anpassa denna plockmat genom att lägga till deras favorit pålägg. Erbjuda tonåringar salsa, guacamole, gräddfil, ost, tomater, sallad och hårda och mjuka taco skal.

Cupcakes

Till efterrätt, som servera ett urval av choklad och vanilj cupcakes i en traditionell storlek eller en miniatyr variant. Cupcakes spara besväret att skära en kaka och distribuera skivor med tallrikar, servetter och gafflar. Förse tonåringar med färgat socker, strössel och florsocker för att dekorera sina cupcakes.