mynewspapers.net

Finger Food idéer att ha på en gyllene årsjubileum mottagning

Finger Food idéer att ha på en gyllene årsjubileum mottagning


Nå en 50: e bröllopsdag är en viktig milstolpe som förtjänar en genomarbetad firande. Många par firar genom att förnya sina löften, och värd en mottagning som liknar en bröllopsfest. En buffé middag kanske inte vägen att gå när underhållande vänner i receptionen. Plockmat är ett billigare sätt att tillgodose ett stort parti, och göra det lättare för partysugna att fräsa och besöka.

Heta plockmat

Heta plockmat är mer aromatisk än kallt finger livsmedel, och att gästerna ska känna sig mer som de har haft en hel måltid. Baby lammkotletter kan klädd med en garnering och tjänstgjorde som en plockmat. Köttbullar eller mini-korv kan serveras varm i en barbecuesås och gjorde en plockmat av skewering en eller två kött bitar på en tandpetare för servering. Blini är en elegant plockmat serveras varm. Blini liknar crepes och toppad traditionellt med kaviar, lax och andra skaldjur.

Kebab

Kebab av färgglada frukter och grönsaker kan serveras i en vas och användas som hörnstenarna och tabell inredning användning cookie fräsar till skär färsk frukt i blommiga former för en mer dekorativ design. Spett en blandning av äpplen, vindruvor, ananas, jordgubbar och färsk melon att göra en attraktiv mix för varje kebab. Blanda ost, grönsaker och fylld pasta som stora snäckor eller tortellini på kebab att skapa en helt annan men lika ljusa kebab tallrik. Anges ranch dressing, havarti, hummus eller andra dips som garnering för veggie kebab.

Kall mat

Kall mat kan vara förberett i förväg och serveras snabbt på dagen för mottagandet. Devilled ägg är en billig och traditionella plockmat. Finger smörgåsar ger betydande näring och kan göras kvällen innan. Du kan tjäna grundläggande kall sallad smörgåsar, som tonfisk, ägg eller kyckling sallad, eller välja en mindre traditionella alternativ som kryddpeppar och ost eller gurka smörgåsar.

Desserter

Kaka är den mest traditionella maten för en 50-årsjubileum part. Kakan kan vara flera nivåer som en bröllopstårta eller en mer grundläggande ark tårta. Viktigt att komma ihåg när servera tårta som ett finger mat är portionsstorlek. Skär kakan i 1-tums rutor så att den kan ätas i två eller tre tuggor och kräver inte en gaffel och plattan. Överväga serverar hemlagad myntverk eller choklad medaljonger med kakan.