mynewspapers.net

Finger Food efterrätt idéer

Finger Food efterrätt idéer


Rengöring av rätter tar alla roligt i äta efterrätt. Lösa det problemet genom att tjäna in några söta och läckra sötsaker som är tänkta att ätas med händerna; inga platta eller gaffel krävs.

Tryffel

Tryffel är sannolikt en av de mest dekadenta, elegant och petite finger food desserter runt. Om du älskar tryffel, kan nu du skapa din egen rätt på hem med hjälp av endast tre ingredienser. Krossa tills bra 1 paket (1 LB, 2 oz.) Oreos. I en skål mjuknat blanda en 227gr. paketet färskost och 3 koppar den krossade Oreos tills jämnt införlivas och forma till bollar med hjälp av en glass skopa. Sedan doppa bollarna i 8 rutor smält semisweet choklad. Lägg bollarna på smörpapper, strö över resterande cookie smulor och kyla tills företaget.

Cake Pops

Om du är på humör för att servera kakan men vill ha en förändring från vanligt, överväga att servera dina tårtor på en pinne som cake pops. Dessa bita storlek behandlar blir säkert kommer att glädja alla dina gäster. Du behöver en bakad kaka som har kylts, cream cheese frosting, lollipop pinnar och smält choklad. I en stor skål, smula kakan i små bitar och införliva en burk med cream cheese frosting tills jämnt blandat. Rulla till små bollar (eller använda din glass scooper) och sätt in lollipop pinnar i centrum av bollen. Placera i frysen i 30 minuter, och sedan doppa i smält choklad och låt chokladen att stelna innan servering.

Fudgy banan dyker

Vad bättre plockmat att servera som dessert än fudgy banan dyker? Banana pop är en överseende frysta behandla som kan göras på nolltid. För att göra din egen fudgy banan dyker, behöver du 2 hela bananer, 1 kopp choklad chips, ¼ kopp hackade nötter, 4 träkäppar Popsicle. Skär bananerna i hälften på tvären och infoga en Popsicle pinne i snitt slutet av varje. Placera i frysen i fem till 10 minuter för att stelna. Medan bananerna frysning, smälta din choklad och Lägg hackade nötter på en separat plåt. Belägga bananer i smält choklad och sedan rulla i nötter och frysa igen för upp till två timmar eller tills företaget.