mynewspapers.net

Finansiella mäklare arbetsbeskrivning

Finansiella mäklare arbetsbeskrivning


För att få tillräckligt med kapital för att expandera, sälja många företag aktier. För att göra en vinst och skydda rikedom från inflationen, investera många privatpersoner och företag i andra företag. Sedan en grundlig förståelse för marknaden är nödvändigt för att investera framgångsrikt, hyra många individer en finansiella mäklare för att agera som rådgivare och hjälpa investerare göra smarta investeringsbeslut.

Funktion

En finansiell mäklare ansvarar för investerar pengar i börsen för sina kunder. En finansiell mäklare har ofta sitta hans klienter och diskutera fördelarna och riskerna för varje investering för att hjälpa dem att göra det bästa beslutet. Detta görs genom att ta hänsyn till både det aktuella läget för aktiemarknaden och behoven hos klienten, enligt Princeton Review. Mäklaren ansvarar också för att köpa beståndet att klienten väljer för klienten och ansvarar också för att överföra titeln av beståndet till investeraren. En finansiell mäklare lär också ibland klasser avsedda att hjälpa kunder att lära sig att förstå aktiemarknaden.

Luftkonditionering

Medan en finansiella mäklare spenderar majoriteten av tiden i kontoret, har hon ibland resa för att träffa kunder, enligt Princeton Review. En finansiell mäklare fungerar oftast 40-timmars arbetsveckor, även han oftast måste vara flexibel med tidsplaneringen för klienter, Bureau of Labor Statistics, eller BLS.

Färdigheter

En finansiell mäklare har vanligtvis en examen i ekonomi, nationalekonomi eller redovisning. En finansiell mäklare har att klara en examen som innehas av den allmänna värdepapper registrerade företrädare. Den finansiella mäklaren tillbringar sedan två år arbetar och utbildning innan han blev en fullständig finansiell mäklare, enligt Princeton Review. En finansiell mäklare är oftast anställd om han kan bevisa att han har varit framgångsrik i andra områden med anknytning till ekonomi. Mycket bra matematiskt, analytisk och Interpersonell kompetens som behövs för att bli en framgångsrik finansiell mäklare, enligt BLS.

Outlook

Behovet av finansiella mäklare och andra finansiella rådgivare förväntas växa med 30 procent mellan 2008 och 2018, enligt BLS. Del av tillväxten i behovet av finansiella mäklare drivs av pensionärer som kommer att förlita sig på investeringar till har finansiering för sin pension.

Resultat

Medianlönen för finansiella mäklare och andra finansiella rådgivare i 2009 var £44,330, enligt BLS. Den högsta 25 procenten tjänat mer än £75,777, medan den lägsta 10 procenten tjänat mindre än £21,963.