mynewspapers.net

Fina saker att göra på din födelsedag

Fina saker att göra på din födelsedag


Gör något trevligt för dig på din födelsedag är en bra idé, speciellt när din födelsedag infaller på en dag som onsdag, då det kan vara svårt eller besvärligt för vänner att kasta dig en part. Detta gäller även om du bor i en annan stat från de människor som normalt skulle fira med dig. Oavsett situation, är det alltid trevligt att ha din egen plan för att fira din speciella dag.

Besöka Spa

När du väljer ett sätt att fira din födelsedag, tänka på något som kan du göra ensam utan att du känner dig ensam; som en spa-behandling. Spa-behandlingar är skräddarsydda för att vara en personlig upplevelse där du kan koppla av och uppskatta din unika helheten. Det ögonblick du gå i dörren att få din massage, kommer du märka hur hela behandlingen om du och din lycka. För att lägga till det speciella födelsedag utflytning till tillfälle, var noga med att låta receptionisten vet att du kommer att fira din födelsedag; Detta kommer att ge dem chansen att lägga till en gåva till din lugnande tjänst.

Ändra ditt utseende

Fina saker att göra på din födelsedag


För vissa människor, deras födelsedag utlöser depression. De tycker om allt att de inte har åstadkommit, eller fruktar de åldersrelaterade symtom de är om att möta. För att undvika känslan deprimerad, ge dig själv en boost självkänsla genom att få en makeover. Ändra hur man ser kan ha en positiv effekt på hur du känner. En makeover kan vara så enkelt som att få en smickrande frisyr och kläder. Låt din frisör vet att det är din födelsedag; berätta för henne att du verkligen vill se bra genom att få en frisyr som kommer att förbättra din vardag ser ut. Om du redan på ett varuhus, ordna ett besök med en make-up artist--ett extra steg i din makeover process som gör att du känner dig bortskämd.

En utekväll

Gå ut på din födelsedag ger dig möjlighet att vara runt andra människor utan att axla kostnaderna för att ha dem där. Små lokala barer eller natt mötesplatser förbises ofta på helgerna och har små intima publiken under vardagarna. Detta är de perfekta ställena att gå när du vill fira din födelsedag med villiga personer. Du kan berätta bartender eller chefen att det är din födelsedag. Vanligtvis kommer de vara ivrig att spela speciella födelsedag begäran musik för dig och uppmuntra andra låntagare att ansluta sig till firandet.