mynewspapers.net

Fil mappen spel för 3: e klassareFil mappen spel ge tredje klass studenter med en praktisk metod för lärande. Fil mappen spel spelas individuellt eller som ett kooperativ lärande aktivitet bland en grupp studenter. Lärare kan använda filen mappen spel att göra åtskillnad mellan lärande, ge översikt och mäta framsteg som student.

Ordklasser

Ordklasser-fil mapp spelet är en interaktiv aktivitet som låter barn att träna inlärning och kategorisering Substantiv, verb, adjektiv och adverb. Filmappen innehåller en baggie fylld med olika ord för olika delar av tal, en sida av student riktningar och fickor märkt "Substantiv," "Verb," "Adjektiv" och "Adverb." Målet är att studenten skall placera varje enskilt ord i rätt del av tal fickan. Skapa mappen fickor av faktiska jean eller kläder fickor lägger visuell överklagande till aktiviteten. I sidor och botten av fickorna är häftade eller limmade i inre av mappen med upp på fickan lämnade öppet. Bifoga en bild på varje enskilt ord till själva ordet bistår engelska språkstuderande. Till exempel ger en bild av en skjorta knuten till ordet "skjorta" en ytterligare referens för sight word.

Writing

Att skriva filen mappen spel innehåller en baggie fylld med kort spel, spelaren bitar, en laminerad lärare gjort spelplanen och ett svar blad. Detta spel spelas i partners och tillåter tredje väghyvlar till praktiken skilja mellan berättande och populärvetenskapliga skrivande och författarens syfte. Numrerade kort spel placeras inför ner. Studenter att välja och läsa spelet kortet är ansvariga för att bestämma svaret. Ett exempel spel kort kan läsa: "en gång i en skog långt, långt borta bodde en fair maiden..." Är detta ett exempel på berättande eller populärvetenskapliga skriva?" Eleverna svara på frågan. Motståndarlaget hittar motsvarande fråga nummer på svarspappret och avgör huruvida svaret är korrekt. Om korrekt, gå svarande studenterna sin spelare bit framåt. Om inte, spelare pjäsen förblir på samma plats. Team alternate vänder tills en grupp når slutet av styrelsen att vinna spelet.

Mätning

Mätning frågesportspel fil mapp ger barn en praktisk verksamhet. Interiören i mappen innehåller olika objekt som är limmade på mappen, till exempel en bit snöre, ett gem, en penna, ett radergummi, ett registerkort, planet siffror som kvadrater, rektanglar och trianglar och exempel på olika typer eller mätning symboler som linjesegment, parallella linjer och punkter. Var och en limmad på eller dras i objektet passar ihop med en fråga skriven undertill som: "Är detta en likbent eller scalenus triangel?" eller "hur många inches är det snöre?" Studenterna använder mätverktyg som härskare och kunskap om mätning ordförråd för att svara på frågor på ett separat papper. Detta spel kan hjälpa bedöma studenten förståelse av begrepp och agerar som en frågesport eller informell bedömning.