mynewspapers.net

Fettförbränning matsedlar

Fettförbränning matsedlar


Konsumera rätt mat i rätt portionr är avgörande för att hålla dig frisk och lean. Den goda nyheten är att du inte har att söka efter magiska ingredienser eller exotiska matsedlar att maximera kroppens fettförbränning potential. I stället de livsmedel som hjälper dig att bränna fett effektivt tenderar att vara några av de friskaste och mest näringsrika i allmänhet.

Ingredienser

Utrymme tre måltider och två mellanmål under dagen för att reglera din ämnesomsättning och insulinnivåer, rekommenderar Mackie Shilstone, författare till "Fat Burning Bibeln." Bokens lista över rekommenderade livsmedel funktioner frukt och grönsaker, ägg beaters, tonfisk, lax, räkor, kyckling och nötkött, sojaprodukter, låg fetthalt mejeriprodukter som keso och lätta yoghurt, hel-vete bröd och pasta, havregrynsgröt, basmatiris, nötter och baljväxter, mörk choklad, sockerfri pudding och kosttillskott som vassleprotein och protein barer.

Måltider

Du kan införliva fettförbränning livsmedel i fettförbränning måltider, till exempel listan över sju sådana måltider utgiven av Fitness Magazine. Måltider i tidningen redaktörer säga kommer att öka ämnesomsättningen och energi omfattar lönn lax med gröna, edamame och valnötter, en bakad veggie omelett, strawberry Kycklingsallad med varm citrus dressing, fullkornspasta med ricotta och grönsaker, sydvästra svarta bönor kakor med guacamole, thailändsk kyckling-broccoli wraps och grekiska quinoa och avokado.

Funktion

Matsedlar bästa som de i Fitness Magazine främja fettförbränning genom att betona att magert protein, möjligen fettförbränningen näringsämne runt. Proteinrik mat utlösa den största andelen fett oxidation i överviktiga människor, enligt webbplatsen Medical News Today, som rapporterade om en 2008 studie publicerad i näringslära och dietetik. Forskarna fann att ämnen som åt proteinrika måltider brände mer fett än gruppen som åt normal-proteinmjöl med samma antal kalorier, enligt studie medförfattare Marijka Batterman. En måltid som kombinerar en mager proteinkälla med gröna bladgrönsaker och naturliga stärkelserika kolhydrater eller korn som sötpotatis, brunt ris och havre innehåller alla viktiga näringsämnen i rätt proportion till stöd för fettförbränning.

Överväganden

Konsekvent äta måltider som främjar fettförbränning är en utmaning inte bara den viljestyrka som det kräver, utan på grund av mängden måltidsplanering och förberedelse inblandade. För att få rätt proportion av näringsämnen i lämplig portion storlekar, måste du laga din egen mat enligt din måltidsplan. Ännu friskare restauranger kanske inte har de exakta recept du behöver. Automaten office kommer säkert vara tabu i de flesta fall.

Missuppfattningar

American Heart Association rekommenderar att undvika "modefluga" kostvanor som tout fettförbränning effekterna av ett visst livsmedel. Den bäst fettförbränning måltider inkluderar måttlig delar av alla livsmedelsgrupper. Begreppet enskilda livsmedel som fungerar som fett-brännare är en ogrundade myt, och en kost som betonar sådana livsmedel är inte sannolikt att främja allmän hälsa och välbefinnande eller ge dig en optimal mängd energi för motion och vardagliga aktiviteter, råder experterna vid anslutningen. Samtidigt är svår kalori begränsningen inte lämpligt eftersom det orsakar din kropp att gå in i svält-läge och bevara kalorier istället för att bränna dem.