mynewspapers.net

Feng shui & pengar träd växt

Feng shui & pengar träd växt


Den gamla kinesiska konsten av fengshui fokuserar på balansering förekomsten av yin och yang i ett utrymme. Fengshui hjälper till att upprätthålla balansen mellan vatten, eld, jord, metall och trä element. Varje aspekt av ett rum bestämmer balansen i de fem elementen, inklusive färg, möbler arrangemang och dekorativa föremål. Money tree anläggningen är en av de många objekt som används i en fengshui--centrerade utrymme eftersom det ger lycka och framgång.

Historien om Feng Shui

Även om det exakta datumet för dess tillkomst är okänd, praktiserat kinesiska fengshui i tusentals år. I fengshui, lagar av himmel och jord balans att skapa en positiv liv kraft kallas chi. orden "fengshui" översätta "vind-vatten" och vinden och vattenbalans att skapa harmoni i chi. teorin om fengshui har upplevt många förändringar under århundradena. Nordamerika antog Black Hat sekten undervisning av fengshui på 1970-talet på grund av dess enkelhet.

Vad pengar träd anläggningen representerar

Pengar träd anläggningen är en art av bonsai som består av olika växter manuellt sammanflätade runt varandra. Skapad i Taiwan på 1980-talet, fått money tree växten sitt namn efter det blev populärt i Asien. Anläggningen representerar rikedom, lycka och välstånd till den person som äger den. Formen på trädet symboliserar element: fem bladen som härrör från varje gren representerar jorden, vatten, trä, metall och brand faktorer. Förekomsten av pengar träd växten bidrar till harmoni och balans i ett utrymme, tillsammans med estetiskt tilltalande.

Var att plantera trädet pengar

Placera pengar träd växt i områden som är associerade med pengar. Att placera denna anläggning nära kassaapparater och bankfack lådor optimerar sin makt att få rikedom och berömmelse. Pengar träd växt också lockar välstånd, så placera den i det utrymme som motsvarar detta behov. Eftersom växten bidrar till den totala effekten av fengshui, hjälper dess närvaro balansera alla element i ett utrymme.

Hur till omsorg for en pengar träd växt

Money tree växten sitter oftast i en liten kruka med stammen sammanflätade. Som andra växter krävs det fortfarande konsekvent exponering för sol och vatten. Pengar träd växter nytta av regelbunden vattning, men övervattning orsaker stjälkar ruttna och bladen faller av grenarna. Money tree anläggningen växer optimalt i indirekt solljus och måttlig värme. God hälsa, kan det växa till 7 fot.

Varning

Enligt fengshui har träd och växter nervsystem som absorberar och direkt energi i ett utrymme. De har också sprit som kräver noggranna behandling beroende på typ av träd. Misshandlade och försummade pengar träd växter ger dålig fengshui; att låta anläggningen för att torka ut eller dö lockar otur till rymden den lever, förutom ägaren.