mynewspapers.net

Femtiotalet part idéer för vuxna

Femtiotalet part idéer för vuxna


Värd en ' 50s-tema vuxen part att påminna partysugna av sina yngre år eller att införa en yngre generation av vuxna till en tid som de missat. Värd parten på en hyrd bankett anläggning och dekorera festlokal att se ut som en socka hop. Använda temat i varje aspekt av partiet, från inbjudningar till part favörerna, för en minnesvärd födelsedagsfest, jubileum eller andra speciella evenemang.

Inbjudningar

Köpa tema-relaterade inbjudningar för händelsen eller göra dem hemma för en unik inbjudan. Klippa ut i mitten för att göra inbjudningar, skär en bit av svart kartong i form av en post, med ett hål och skriva part detaljer på ena sidan. Alternativt kan du investera lite pengar i inbjudan idén och köpa prisvärd vinylskivor. Skriva de part detaljerna på ena sidan med en ljus glitter märkpenna. Ett annat alternativ är att göra pudel kjol inbjudningar från kartong och tyg. Skär den kjol form från en bit kartong och samma form från en bit tyg. Skriv parti detaljer på tjockt papper och limma upp i tyg kjolen till toppen av kort lager kjol. Lyft upp kjolen för parti detaljer.

Dekorationer

Hitta en bankett anläggning med en svartvit schackrutiga golv eller undersöka hyra ett golv som kan sättas ihop på plats. Ställa in en stor röd-vita ballong båge innanför ingången av festlokal. Dekorera väggarna med vinylskivor, klassisk bil affischer eller utskärningar och affischer av populärmusik och filmstjärnor av decenniet. Hyra en jukebox att använda som en central för händelsen. Täcka partiet tabellerna med röda och vita gingham dukar och använda 1950-talet stil solglasögon för Servettringar.

Aktiviteter

Hyr DJ för partiet att hålla den musik som spelas och gästerna underhöll under hela evenemanget. Discjockeys kan också bidra till att få en motvillig skara upp på dansgolvet. Du kan också hyra en danslärare ska undervisa gruppen några ' 50-talsstil danssteg. Uppmuntra den part gäst komma klädd i 50-talet stil kläder och pris priser för bästa klädd, den mest autentiska outfiten och den galnaste kostym. För en organiserad verksamhet, överväga att ha en sång-erkännande tävling. Dela in gruppen i två lag och spela små utdrag av låtar för lagen att gissa titlarna. Det lag som gissar mest korrekt vinner spelet.

Gynnar

Har varje gäst ta hem ett par "50-talsstil solglasögon, används också som servett hållare på festen. Andra ' 50s-teman man gynnar inkluderar fuzzy dice, vinylskivor, klassiska filmer eller TV-visar på DVD. Att fylla en part för väska istället, är liten veteranbil figuriner, plast cola glas, 50-talet musik blandad CD-skivor och Uppblåsbara gitarrer. För en skräddarsydd part tjänst, ge varje gäst en cookie bouquet med socker cookies skära i pudel kjol och solglasögon former.