mynewspapers.net

Fem enkla projekt för sandgjutning betong

Fem enkla projekt för sandgjutning betong


Någon kan vara kreativa med sandgjutning betong. Med en hög med våt sand, lite cling film och en hink med våt betong, kan du skapa många olika objekt. Lätt sandgjutning projekt inkluderar fågel bad och uteplatsen asfaltläggare eller dekorativa och användbara hushållsartiklar som skålar och bänkar.

Löv-formade fågelbad

En relativt enkel sandgjutning cement är ett löv-formade fågelbad. Stora rabarber eller hosta blad från din trädgård eller landskap används för att gjuta ett fågelbad för din bakgård fåglar. En hög med våt sand är grunden för detta projekt, som ett blad placeras upp och ner. Våt betong är slathered på blad och sand högen att bilda en stor grunt skål med ett blad intryck på det för ett natur-inspirerade kärl för vatten. Ställ fågelbad på en betong pelare, på en stock eller hänga den från ett träd med kättingen eller linan.

Språngbrädor

Användbar uteplats eller trädgård språngbrädor görs av hälla våt cement i våt sand former. En kartong fylld med våt sand öste in 2-tum djupt fyrkantiga, rektangulära, runda eller fri form former är grunden för detta enkla projekt. Cement kan vara stämplad, färgade med cement nyans, dekorerad med krossat grus, snäckor eller glas kulor eller kvar vanligt för en ren modern look.

Fruktskål

Du kan göra en stor fruktskål eller en uppsättning av flera olika stora skålar med sandgjutning konkret teknik. Detta projekt använder en kartong eller en trälåda fylld med våt sand öste ut till skål former att fylla med cementgolvet. Tryck in en liten skål i centrum av den öste ut, skålformad våt sand för att bilda en piedestal för skålen eller lämna den smidig. Du kan vara väldigt kreativ med detta projekt, att göra unika, en-av-en-slag skålar med tjocka eller tunna väggar eller med eller utan sidhandtagen. Sandgjutet cement skålar inte maskindisk men som är jordnära, rustika söker dekorativa objekt.

Planter

En uteplats planter är en annan kreativ sand-cast konkreta projekt. Med en djup kartong fylld med våt sand och en liten plast soptunna, kan du göra en stor uteplats planter. Projektet innebär hälla cementgolvet runt utsidan av sopor kan, som har fastställts inom de utgrävda våt sanden i en kartong. Betongen måste torka ett par dagar innan kartong är skalade bort och sanden bort, och sedan måste bota för en annan vecka. Detta projekt kan upprepas med olika storlekar och former av odlare, med hjälp av olika storlekar av plast soptunnor.

Bänkmonterade

En stor eller liten konkreta arbetsbänk är ett lätt helg projekt. Det är enkelt att hälla i våt sand i en träram tillverkad av två och fyra. En konkret bänk topp ovanpå två stora loggar eller trädrötter i trädgården eller på toppen av en träram med ben gjorde själv är ett mycket praktiskt sätt att göra utanför sittplatser.