mynewspapers.net

Fem bästa hjorten jaktknivar

Fem bästa hjorten jaktknivar


En kvalitet jaktkniv är en viktig del av en deer hunter's redskap. En kniv måste kunna dela trä och hugga grenar som fältet klänning, hud och slaktare ett rådjur. Kniven måste vara tillräckligt skarp för att tas bort skinnet från kött, men tuff nog att skära genom ben och brosk. När du väljer en hjort jaktkniv, jämför funktioner som olika blade stål, bladet form, hantera material, korrosionsmotstånd och enkel skärpning.

Buck 110 fällbara Hunter

Introducerades 1962, anses Buck 110 morfar jakt fällknivar. 3 3/4-tums klipp-punkten bladet är gjord av 420 rostfritt stål och lås öppna. Handtaget är av trä med mässing dynor och är känt för sin komfort. Kniven säljs med en slida.

Buck 119 Pathfinder

Buck 119 är en fast-blad, allrengöringsmedel jakt och fältet kniv. 5-tums 420 HC rostfria bladet kommer extremt skarpa från fabriken. Plast handtag är smidig, men ändå ger bra köp och slip-motstånd. På 128gr är kniven lätt och enkel att bära på höften hela dagen.

Gerber Gator

Gator från Gerber är en låsa tillbaka design folding knife. Den har en 3 3/4-tums bladet med en gut krok. Blade materialet är en 400-serien rostfritt stål som är korrosionsbeständig. Plast och gummi kombination handtaget är en unik funktion i Gator, eftersom det ger en lätt och stark, men ändå klibbig, grepp även i vått väglag.

Fall stora Stockman

W.R. fallet och söner bestick har producerat några av de mest respekterade och klassiskt inredda fällbara pocket knivar sedan 1889. Innan populariteten av dagens stora överlevnad-typ knivar användes den stora fallet Stockman modellen av generationer av deer jägare. Med klipp-punkten, spey och fåren fot blad, denna kniv ger jägaren med tillräckligt blad till enkelt fältet klänning, hud och slakta hjortar.

Fallkniven H1

Fallkniven H1 serien av knivar är finska-made och har en europeisk design. 4-tums bladen är VG10 rostfritt stål, med ett urval av trä eller hård plast handtag. H1 kommer med en slida Zytel hålla det praktiskt på höften. Kniven är mycket populärt bland europeiska jägare och är känd för dess funktion, styrka och användbarhet.