mynewspapers.net

Felsökning en GE diskmaskin 165D5450P001

Felsökning en GE diskmaskin 165D5450P001


General Electric 165D5450P001 diskmaskinen är en del av företagets linje av rostfritt stål badkar diskmaskiner. Diskmaskinen har en antibakteriell läge till sanitise rätter och standard rengöring lägen för lätt till måttlig rengöring. Enda diskmaskin pulver, tabbar eller flytande tvättmedel kan användas i diskmaskinen och objekt som är godkända för användning i diskmaskin bör placeras i enheten. Felsöka eventuella problem med General Electric diskmaskinen kan eliminera eventuella problem med enheten.

Instruktioner

• Använd en citronsyra diskning renare, tillgänglig på de flesta livsmedelsbutiker och apotek, om en vit film framgår på rätter eller inne i diskmaskinen.

• Kontrollera vattentrycket till diskmaskinen om diskmaskinen inte verkar bra resultat. Vattentrycket bör vara mellan 20 och 120 PSI. Dessutom säkerställa ordentlig tvättcykeln är markerad för de rätter som är rengörs. Tunga smutsiga rätter ska tvättas i en "Normal" eller "Tung" tvätta cykeln.

• Torka av diskmaskinen om dålig lukt utgår från diskmaskinen. Det kan finnas matpartiklar fastnar på botten av diskmaskinen, orsakar lukten. Kontrollera pumpens intag i rygg, höger sida av botten av diskmaskinen och ta bort eventuellt skräp som kan blockera öppningen. Använd ett gem ta bort eventuellt skräp som kan blockera vattenstrålarna.

• Slå av strömmen på effektbrytaren i 30 sekunder och sedan återställa diskmaskinen om felkoder "C1" till "C7" visas på konsolen.

• Töm lägre racket först om rätter är fortfarande blöta när diskmaskinen har fyllt tvätt och torr cykel. Säkerställa rätter inte röra när den placeras i diskmaskinen och undvika överbelastning diskmaskinen.

• Se till att diskmaskinen är "På" och dörren är låst fast om diskmaskinen inte körs. El-sladden ska anslutas fast till eluttaget och diskmaskinen.