mynewspapers.net

Felsökning av Uniflame Portable gasgrill

Felsökning av Uniflame Portable gasgrill


Ett företag som heter Blue Rhino tillverkar Uniflame bärbara grillar. Detta företag är välkända i grillning arenan som en gasleverantör; det tillverkar propan tankar, alltför. Om du har svårt att få din Uniflame grill för ljus eller bo lyser, eller om du upplever en annan typ av problem med din grill, finns det några steg att ta för att felsöka din Uniflame portabel gasgrill korrekt.

Instruktioner

• Kontrollera tändningen. Om du trycker av tändningen och ingenting händer, finns det två huvudfrågor som kan vara ansvarig. Först, propan kan inte få till grillen pilot. För det andra kan växeln har slitna. Om du har tillräckligt propan, är detta en indikation på att du behöver byta ut växeln.

• Beakta lågan. Om gas grillen startar men lågorna sputter och dör snabbt, som troligen låg din propan. Kolla Manometern på din propan tank. Om det verkar låg, ersätta den med en ny tank.

• Lukt luften. Om du luktar tillsatsen i propan (det luktar som ruttna ägg) även efter din grill har tänts, detta är en indikation på att din tank har en läcka. Stäng omedelbart av grillen. Kolla bensintanken och linjer leder i grillen. Om tanken läcker, ta den tillbaka till butiken och be om ersättning. Om raderna läcka, måste du ersätta dem.

• Beakta värmen i grillen. Om du har gott om propan men grillen fortfarande inte blir varmt, kan detta vara en indikation att kontakten inuti grillen är igensatta. Stänga av gasen och Använd en mjuk borste på kontakten ta bort eventuellt skräp. Aktivera grillen tillbaka för att se om det fungerar nu.