mynewspapers.net

Felsökning av Sundance Cameo Spa

Felsökning av Sundance Cameo Spa


Efter en hård dags arbete finns det inget som sjunker ner i ett avkopplande spa och låta dina bekymmer att smälta bort. Sundance Cameo spa har jets som möjliggör en helkroppsmassage med speciella munstycken för handlederna. Den också dragen en djup passpoalerade insteget och nedkylningen säte. Men kan ibland buggar förekomma. Innan du ringer för en reparation, finns det några grundläggande steg som du kan felsöka på egen hand.

Instruktioner

• Kontrollera hem elektriska panelen om spa pump, fläkt och ljus inte fungerar. Kontrollera om säkringar blåst eller skadade. Ersätta, vid behov med andra säkringar av exakt samma betyg. Se om någon brytare har utlösts och Återställ behövs. Du kan behöva ställa brytaren några gånger innan den snäpper på plats.

• Prima pumpen om motorn är i drift men det finns ingen vattenflödet till jet munstyckena. Ta bort filtret och placera en slang in i röret hålet. Gör en tät förslutning runt slangen med en trasa och pumpa vatten genom hålet för ca 30 sekunder. Stäng av vattnet och ta bort slangen. Ersätt filtret och slå på pumpen till hög hastighet.

• Kontrollera att pumpen är inställd på hög hastighet om det är låg jet press. Se till att jets är rätt placerad. Kolla vattenfilter för någon smuts, och rena om det behövs.

• Justera termostaten inställningen om vattnet inte värms. Hålla spa täcker ordentligt på plats under uppvärmning cykel.

• Kontrollera Visa kontroll för meddelanden som anger ett problem. Om det finns ett meddelande som läst "Hot", betyder det att kretskortet temperaturen har ã¶verskridits acceptabelt. Meddelandet kommer att försvinna när styrelsen sjunker under gränsen. Ge lite skugga för sidan av spaet som inrymmer utrustning.