mynewspapers.net

Felsökning av Murray 3,5 HP

Felsökning av Murray 3,5 HP


Murray 3.5HP gräsklipparen är ett ekonomiskt val för villaägare med små gräsmattor. Denna typ av gräsklippare är i allmänhet pålitliga och lättanvända, men vid tillfällen gräsklipparen startar inte eller kommer det att köras dåligt. Felsökning denna gräsklippare är lika enkelt som klipper ditt gräs med den.

Instruktioner

• Kontrollera bränslenivån i tanken om Murray 3.5HP gräsklipparen inte startar. Även om tanken inte är helt tom, kan det vara tillräckligt lågt för att gräsklipparen inte kan få det bränsle den behöver för att starta.

• Töm bränsletanken om gräsklipparen har suttit tomgång i flera månader. Ta bort avtappningspluggen på botten av tanken, efter första att placera en bassäng eller panorera under klipparen för att fånga bränslet. Gasen i tanken kan ha blivit inaktuella och oanvändbar. Fyll tanken med färskt bränsle och försöker starta gräsklipparen igen.

• Kontrollera tändstiftet att se till att det är ordentligt sittande och ansluten. Ta bort tändstiftet och tillbaka den igen vid behov. Kontrollera tändstiftet när du tar bort den. Om kontakten är fet eller smutsiga bör den ersättas. Hålla ett extra tändstift på hand är alltid en bra idé, eftersom det tillåter dig att hålla gräsklipparen i tjänsten. Använda Briggs och Stratton platina tändstift i din Murray 3.5HP gräsklippare.

• Tryck på primer knappen tre gånger innan du försöker starta motorn. Om motorn inte startar, vänta ca 15 minuter, sedan reprime motorn och försöker starta Murray gräsklipparen igen.

• Slå gräsklipparen på sin sida och undersöka bladet. Försiktigt bort alla gräs av bladet. Om bladet har blivit tråkig måste ha det professionellt slipade.

• Ta bort luftfiltret från Murray 3.5HP gräsklipparen och kontrollera dess skick. Byt luftfilter om det är igensatt eller smutsig. Använda ersättning Briggs och Stratton luft filter artikelnummer 397795S i din Murray gräsklippare.