mynewspapers.net

Felsökning av min KitchenAid Superba ismaskin

Felsökning av min KitchenAid Superba ismaskin


En av de funktioner som lockar några till KitchenAid Superba kylskåp är det kylskåp ismaskin. Ismaskin producerar is som kan spridas genom en ränna i kubik eller krossad form. Medan en KitchenAid Superba ice maker erbjuder fler alternativ än tömma en ice cube fack för hand, gäller detta bara om ismaskin fungerar. Om ismaskin inte fungerar korrekt, rekommenderar KitchenAid att Superba ägare göra några enkla åtgärder för felsökning innan du ringer en reparationsservice.

Instruktioner

• Tryck frys dörren för att se till att det är helt stängd. Ismaskin inte skingra is om inte frysen dörren är helt stängd.

• Vänta minst 24 timmar efter kylskåpet är installerat att producera is. Vänta minst 72 timmar innan ice maker lagring bin att fylla med is efter installationen av Superba kylskåpet.

• Öppna kylskåpet och placera en plast redskapen inne leverans ränna att rensa eventuell is som har ställt i hålan. Is som lodges i ränna kan orsaka en blockering som inte tillåter antingen kuber eller krossad is att gå igenom ränna.

• Lägga affären eller ice cube fack is i is bin inte. Att sätta affären is eller is tillverkad av isbrickor in din bin kan göra det svårt för ismaskin för att kunna avstå från sin is på grund av skillnaden i storlek och form av olika isbitar.

• Töm behållaren is om isen har smält och sedan omfrysning runt skruven inuti ismaskin. Tillsätt varmt vatten till hinken att helt smälta isen från runt skruven, sedan Lägg ismaskin tillbaka på plats. En fryst skruv tillåter inte ismaskin att bearbeta isen ordentligt.