mynewspapers.net

Felsökning av Maytag tyst serie 100 diskmaskin

Felsökning av Maytag tyst serie 100 diskmaskin


Whirlpool tillverkar Maytag lugnt serie 100 diskmaskinen. Diskmaskinen är av garantin i fem år. Under det första året av ägande ersätter Whirlpool trasiga delar utan extra kostnad. Reservdelar tillhandahålls gratis under det andra året, men ägaren är ansvarig för kostnaden för arbetskraft. Efter det andra året tillhandahåller Whirlpool reservdelar för tvätt system, mikroprocessor och touch pads. Badkaret är av garantin i 20 år, och rostfritt stål badkaret har en livstidsgaranti. Felsöka diskmaskinen för att lösa gemensamma problem.

Instruktioner

Fyller inte

• Stäng och öppna dörren. Tryck på knappen "Start/Avbryt". Diskmaskinen startar inte förrän dörren är stängd och trycker på knappen "Start/Avbryt".

• Markera rutan hushåll säkring eller brytare. Ta bort svart eller grumlig säkringar och infoga nya säkringar eller återställer utlöst effektbrytare. Aktivera de Avstängningsventiler vattenförsörjning linje moturs för att slå vatten på fullt.

• Ta bort sparkplåt på botten av diskmaskinen. Skruva loss inloppsslangen och ta bort den. Ta bort ventilen vattenintag inne i slutet av slangen. Rensa för att ta bort eventuell bottensats och ersätta den. Installera om slangen, se till att det inte är tilltrasslad.

Inte avlopp, vatten i badkar

• Kontrollera tvättcykeln var fullständig.

• Ta bort sparkplåt och kontrollera dräneringsslangen. Ta bort alla kinks du hitta.

• Kontrollera diskbänken för träskor om diskmaskinen tömmer i en diskho. Häll flytande avloppet renare i avloppet ta bort träskor. Om diskmaskinen rinner ut i en sopor, slå på deponering och låt den gå tills den är tom. Kontakta en rörmokare för att ta bort envisa träskor.

• Skruva avloppet slangen om den är ansluten till en sopor. Inspektera sidan av deponering. Om det finns inga hål, togs knockout inte bort. Knockout är en liten plast bit på förfogandet som slås ut så diskmaskinen kan dräneras till förfogande. Placera spetsen på en skruvmejsel på knockout och peka på den med en hammare för att ta bort den. Installera om dräneringsslangen.

Tvättmedelsfacket tömmer inte

• Tillåt cykeln att slutföra. Vissa rengöringsmedel finns kvar i fördelaren tills cykeln har slutförts.

• Belastning rätter så fördelaren inte blockeras. Rätter kan hindra fördelaren och förhindra att det öppnas under drift.

• Använd färska rengöringsmedel. Lagra tvättmedel i en sval, torr plats. Kasta gamla eller sammanklibbade tvättmedel.