mynewspapers.net

Felsökning av KitchenAid SuperbaDen Superba sortiment av diskmaskiner från KitchenAid innehåller en patenterad uppsättning spray jetplan ligger på baksidan av diskmaskinen att spränga vatten på disken för att avlägsna matrester. DISKMASKINER erbjuder också olika lastning alternativ för en rad olika stora rätter. KitchenAid Superba diskmaskiner bör endast installeras av en professionell eller någon med VVS-erfarenhet. En gång installerat, kan felsökning av diskmaskinen lösa eventuella problem.

Instruktioner

• Se till att dörren är ordentligt stängt och låst och befogenhet att enheten är ansluten om diskmaskinen inte fungerar. Tryck på knappen "Start/återuppta" att börja en tvättcykeln.

• Kontrollera att stora rätter, såsom bakning tråg eller krukor, inte blockerar rengöringsmedel tabletten eller vattenstrålarna om rätterna inte verkar vara ren efter en tvättcykeln.

• Kontrollera knockout kontakten tas bort från avskrädeförfogandet om diskmaskinen är ansluten till förfogande och vatten kvar i badkaret bricka. Kontrollera att avloppet slangen inte är tilltrasslad.

• Inställd på varmvattenberedaren 48.9 grader om diskmaskinen verkar köra alltför långa. Kallare vatten tar längre tid att värma. Kör varmt vatten genom kranen innan du kör diskmaskinen för att värma vattnet.

• Plats 2 koppar ättika i en upprätt glas mätglaset i lägre diskmaskin rack. Börja en normal cykel med alternativet "Uppvärmda torra" inaktiverat.