mynewspapers.net

Felsökning av hantverkare Power Bricka PSI högtryckstvätt

Felsökning av hantverkare Power Bricka PSI högtryckstvätt


Hantverkaren Tryck brickor omfatta modeller som kan pumpa upp till 998 kg av trycket per kvadrattum (psi) och har flödet klassar upp till 1,9 gallons per minut. Hantverkaren axial-cam pumpar har rostfria kolvar, automatisk nedkylningen funktionalitet och tvättmedel häverteffekt system. Vissa hantverkare makt brickor har quick-Anslut spray tips som fäster vid 25-fots slangar. Problem med en hantverkare power bricka kan relateras till frågor med pumpen, rengöringsmedel blandningen eller motorn. Ofta, kan felsökning korrigera dessa frågor.

Instruktioner

• Räta inloppsslang och kontrollera vattenkranen är helt på om pumpen misslyckas att producera tryck och uppvisar låg vattenvolym. Byta ut spray spetsen genom att dra tillbaka på snabbansluten ringen och dra spray spetsen bort. Infoga ett annat tips. Den svarta en används för att tillämpa tvättmedel och de gröna och röda är högtrycks tips.

• Kontrollera och rengör inlopp skärmen. Granska skärmen på pumpens vattenintag och leta efter träskor. Skrapa eventuellt skräp bort med nageln.

• Infoga tvättmedel häverteffekt röret in i tvättmedel om tvättmedlet inte blandar med vatten och spraya. Dra sedan bort kontrollera bollen--det kan bli gummerade upp med tvättmedel--genom att stänga motorn och vattenförsörjning. Tryck på den röda knappen pekar spray i ofarlig riktning att minska trycket. Ta bort rengöringsmedel hävertera slangen från hullingförsedda montering på pumpen och, med hjälp av en insexnyckel, peta montering tills du når bollen och känna det flytta.

• Om motorn inte startar, eller startar och sedan går dåligt, rengör luftfiltret: ta bort skruven på toppen av filtret bostäder. Ta sedan bort den församlingen, att se till att skräp inte faller in i motorn. Rensa alla filter delar i en blandning av diskmedel och vatten, krama filtret och låt det torka, och lägga till en droppe olja i skummet. Pressa skummet i en ren trasa för att ta bort överflödig olja innan byte av filtret i filtret bostäder och säkra upp med fästskruven.