mynewspapers.net

Felsökning av en Whirlpool FDL570

Felsökning av en Whirlpool FDL570


FDL570 är en modell av diskmaskin tillverkas av det europeiska Hotpoint bolaget. en helt separat enhet från den amerikanska General Electric-ägda företaget. Felsökning en FDL570 diskmaskin som inte fungerar innebär att utesluta de vanligaste problemen och deras orsaker. Problem med el, vatten eller ställa upp innan du påbörjar en rengöringsprocess ofta bidra till mindre tekniska problem som kan lösas hemma. De flesta väljer att felsöka deras apparat för att undvika kostsamma out garanti reparationer.

Instruktioner

• Se till att lamporna arbetar i ditt kök; den diskmaskin problem kan vara det första tecknen på ett strömavbrott i ditt område. Den diskmaskin nätsladden helt skall införas i ett utlopp och bekräfta strömmen är. Använd inte en multi adapter med diskmaskinen.

• Gå igenom den diskmaskin set-up. Tryck "ON/OFF/RESET"-knappen till vänster om kontrollerna, vrid vredet "Tvätta cykeln Select" till din valda alternativ och tryck "Start/paus." FDL570 icke ' börja tvätta tills du trycker på knappen "Start/paus". Tryck inte "Dröjsmål starta" om du vill att apparaten rengöring omedelbart.

• Öppen och fast Stäng luckan till diskmaskinen och slå "Start/paus" en andra gång. Dörren skall vara stängda på FDL570 innan rengöring kan börja. Du måste trycka på "Start/paus" varje gång du avbryter rengöringscykeln för att lägga till eller ta bort ett objekt.

• Flytta diskmaskinen från väggen eller ut från under disk. Se till att intag vattenslangar är raka och inte i stånd att vik när diskmaskinen ersätts. Se till att diskmaskinen inte står på dess slangar och ventiler avstängning är "Öppet" läge.

• Slå det cylindriska filtret på golvet i diskmaskinen moturs och lyft ut. Nypa sidorna av filtret cup under filtrets cylindriska läge och ta bort den från diskmaskinen. Skjut ut rostfritt stål facket och tvätta alla tre i ett handfat med tvål och vatten, att ta bort eventuella matrester eller rester. Diskmaskinen kommer inte att dränera rätt om dessa filter inte rengörs regelbundet. Skjut rostfria brickan på plats och klipp cup filtret tillbaka inne i avloppet. Cylindriska filter skruvarna på plats när den vrids medurs.