mynewspapers.net

Felsökning av en utomhus rörelse-Sensor LightUtomhus motion sensor lampor ger förbättrad säkerhet i ditt hem men eftersom de utsätts för elementen hela året, de med tiden kan utveckla vissa problem som behöver åtgärdas för att bibehålla deras fördelar. Felsökning av dessa anordningar inte verkligen så svårt som det finns endast ett litet antal potentiella problem som kan orsaka fixturen inte att fungera. Att veta vilka åtgärder för att följa hjälper dig komma till botten av ditt ljus problem i mindre än en timme.

Instruktioner

• Stäng av kretsbrytaren som levererar ström till motion sensor ljuset. Lämna det i ca 30 minuter och sedan slå på den. Kontrollera att se om lamporna är tända lampan. Om de är, kommer att sensorn bara behövde nollställas och ljuset stänga av inom några sekunder. Detta steg återställer sensorn och kan användas för att fastställa antingen ett ljus som har fastnat i till-läge eller ett ljus som inte startar alls. Om återställningen inte kan åtgärda problemet, sedan fortsätta vidare till nästa steg.

• Byt ut glödlampor med nyare. Dåligt väder eller snabba förändringar i temperaturen kan orsaka lampor att ha en förkortad livslängd. Om armaturen använder glödlampor, kan de testas genom att prova dem i en vanlig lampa uttag innan du köper ersättning lökar. Eller titta på lampan för tecken på trasiga trådar för att avgöra om lampan är dålig.

• Justera inställningarna på botten av rörelsesensorn. Någon kanske har försökt att ändra dem någon gång och de kan behöva konfigureras till din önskade inställningar.

• Justera sensorns riktning så det siktar i rätt riktning. Över tiden, kan vind eller fallande grenar orsaka sensorn att flytta sin riktad syn så det inte fungerar som avsett. Medan du gör justeringarna, kontrollera sensorns lins för någon ackumulerade smuts och rengöra den med en mjuk trasa vid behov.

• Stäng av kretsbrytaren som driver utomhus rörelsesensorn ljus.

• Ta bort skruvarna som säker armatur till rutan vägg.

• Testa kablarna inuti med en touch-type Spänningsprovare innan du rör vid någon av trådarna. Tryck på knappen på testaren och röra det spets till varje tråd så att kretsen är död. Om testaren Piper eller lyser, då är kretsen fortfarande levande. Försök extra brytare tills du hittar rätta.

• Koppla ur den rörelsesensor svarta och röda trådarna från kretsen. Anslut sedan den armatur svarta kabeln direkt till den svarta foder kabeln i rutan. Säker anslutning med en kabel-kontakt.

• Aktivera kretsbrytaren igen. Kolla fixturen om glödlampor finns på. Om de är på, sedan rörelsesensorn är dålig och måste bytas. Om lamporna inte på, dubbelkolla din ledningar och om glödlampor är bra. Om allt ser bra ut och det fortfarande inte fungerar, sedan armaturen själv är dålig och måste bytas.