mynewspapers.net

Felsökning av en skrivare med konstiga tecken

Felsökning av en skrivare med konstiga tecken


En av de mest irriterande och potentiellt dyra, problem du kan uppleva med skrivaren är när den spottar ut sida efter sida av sopor eller konstiga tecken. Alla dessa sidor av konstiga tecken representerar bortkastad bläck, slösat papper, slöseri med tid och bortkastade pengar. Tar steg för steg till att lösa problemet en gång för alla är det bästa sättet att hantera detta irriterande problem.

Instruktioner

• Dubbelklicka på skrivarikonen i ditt systemmagasin. Denna ikon ligger nära klockan, i det nedre högra hörnet av skärmen.

• Dra nätsladden från baksidan av skrivaren. Inte trycker på power knappen först--helt enkelt dra sladden ut utan att stänga av skrivaren.

• Lämna skrivaren unplugged i minst 5-10 minuter. Detta rensar minnet och tar bort alla köade jobb från spolen.

• Ta bort allt papper från facket med undantag för en eller två ark. Anslut skrivaren igen och titta på för utskrift att återuppta. Ta bort papper från facket om skrivaren börjar skriva ut konstiga tecken igen.

• Hämta och installera en ny drivrutin för skrivaren om de konstiga tecknen fortsätter. En skadad skrivardrivrutin kan orsaka problem som skräptecken och installera en ny drivrutin kan lösa problemet.