mynewspapers.net

Felsökning av en Samsung Plasma

Felsökning av en Samsung Plasma


Plasma -TV är en mycket eftertraktad stycke teknik; deras färgglada, skarp bild utgår från plasmaceller som utgör pixlar. Naturligtvis är det sista du vill göra föga kända problem när du ska njuta av din helt nya plasma-TV. Genom att identifiera vissa problem och söka lösningar, är det åtminstone möjligt att kväva eventuella negativa frågor i sin linda ganska snabbt.

Instruktioner

• Åtgärda problemet om din TV inte byta tillbaka på efter en automatisk uppdatering. Detta kan göras genom att ta bort USB-minne på TV, koppla ur strömmen och sätta igen USB-minne. Nu, växla makten tillbaka till TV: N.

• Ta bort din plasma från "Butik Mode" om du inte kan ändra storleken på din bild. Tryck och håll "Meny"-knappen, och navigera till "Setup Plug & Play-menyn" där du kommer att kunna inaktivera "Butik Mode" och ändra storlek på skärmen.

• Åtgärda en surrande på baksidan av din Samsung plasma genom att se till att TV: N är inte för nära en betongytan--som den baksida väggen i ett rum. Detta kan störa elektroniken och vara orsaken till denna surrande ljud.

• Samtal Samsung kundservice om det finns ett problem med defekta pixlar. 1-800-Samsung (1-800-726-7864) är nummer att ringa. Ha modell- och serienumret för din TV till hands när du ringer.