mynewspapers.net

Felsökning av en Morphy Richards Jet Stream elit

Felsökning av en Morphy Richards Jet Stream elit


Morphy Richards har gjort hushållsmaskiner sedan 1936. Produkter inkluderar idag strykjärn, vatten vattenkokare och brödrost. Morphy Richards Jet Stream ångstrykjärn generator inkluderar extra stor, separat vattenbehållare för längre strykning sessioner. Enheterna omfattar rostfritt stål skarvjärn som bidra till att undvika rucking, vertikal ångande funktionalitet för fräschar upp gardiner och persienner och kraftfull ånga priser. Problem med strykjärn kan inkludera ingen steam, ingen värme, och kalk kalkavlagringar.

Instruktioner

• Avlägsna vattenbehållaren och fyll den innan du använder det sprutar ut strömmen om det finns ingen ånga är utsänt. Skjut tanken utåt och ta bort anti skala patronen genom att dra det uppåt. Fyll tanken med vanligt kranvatten och återmontera.

• Anslut järnet till vägguttaget och hushåll om det finns ingen värme. Slå av strömbrytaren på basen till "På" läge och leta efter indikatorlampan. Vrid den temperaturmätare medurs värma strykjärnet. Temperatur ljuset slocknar när den temperatur som nås.

• Byt ut anti skala kassetten om lime skala bygger upp. I mjukt vattenmiljöer behöver bläckpatronen bytas var 6 månader om du använder järn för ett par timmar i veckan. Om ditt vatten är medium till hårt, ersätta den var 3 till 1-1/2 månad. Om du inte stryka så mycket du kan mycket väl kunna öka tiden mellan förändringar. Följ instruktionerna från steg 1 ta bort den gamla patronen. Dra den platta och skum pad av den nya patronen, bifoga den nya patronen och återanslut den skum pad och plattan. Ser till att de låser in i position.