mynewspapers.net

Felsökning av en Logitech Wireless Keyboard & mus

Felsökning av en Logitech Wireless Keyboard & mus


Logitech trådlöst tangentbord och mus paket befria dig från begränsningar av sladdanslutna tangentbord och möss genom att du kan använda din dator utan en härva av kablar. Du kan använda din trådlösa tangentbord och mus från över ett rum, så att du kan koppla av på soffan eller i sängen medan du arbetar. Om din trådlösa tangentbord och mus inte fungerar korrekt, kan du bestämma källan till problemet genom att systematiskt kontrollera musen och tangentbordet för problem.

Instruktioner

• Kontrollera att se till att den trådlösa mottagaren är ansluten till datorn. Tryck på "Connect"-knappen på undersidan av mottagaren för att försöka återknyta musen och tangentbordet till datorn. Om musen och tangentbordet använder Bluetooth, se till att datorns Bluetooth är aktiv och upptäcker mus och tangentbord.

• Kontrollera att se om tangentbordet och musen är aktiverade. Om power indikatorlamporna på tangentbordet och musen inte är gröna, tryck på knappen "Power" Aktivera tangentbordet och musen på.

• Kontrollera att batterierna i musen och tangentbordet. Om batterierna är döda, ersätta dem med nya batterier och återansluta mus och tangentbord till datorn genom att trycka på "Connect"-knappen längst ner på den trådlösa mottagaren anslutna till datorn. Om musen och tangentbordet använder uppladdningsbara batterier, låt batterier ladda innan du använder enheten igen.

• Avinstallera och installera om drivrutinerna trådlöst tangentbord och mus. Ibland, är Logitech förarna fel för en dålig anslutning. Använda Kontrollpanelen för att avinstallera de gamla drivrutinerna, sedan besöka Logitechs webbplats och installera de senaste drivrutinerna för tangentbordet och musen.

• Sök Logitech Support databasen. Om tangentbordet och musen är fortfarande inte att fungera korrekt, Logitech Support på webbplatsen och bläddra supportsidan för din produkt för specifika lösningar.