mynewspapers.net

Felsökning av en LG torktumlare

Felsökning av en LG torktumlare


Din LG torktumlare kan drabbas av symtom som körs utan att torka, startar inte eller göra skramlande ljud, som indikerar rutinservice kommer sannolikt avhjälpa problemet. Du kan felsöka först, men, och ta en närmare titt på vissa delar av din torktumlare, som kan fixa några mindre problem. De viktigaste komponenterna i en LG torktumlare inkluderar en timer, värme element och en motor för roterande trumman.

Instruktioner

• Kontrollera den torktumlare utlopp så framgår det av ludd och skräp. När lint ackumuleras i torktumlare utlopp och begränsar luftflödet, går torktumlaren inte att cirkulera luften.

• Kontrollera LG torktumlare power brytaren på panelen belysning när enheten inte startar. Allmänt är en elektriska störningar som en felaktig säkring och brytare skyldige. Kontrollera kontakten på outlet att säkerställa att den är inkopplad fullständigt.

• Inspektera insidan står inför dörren och ta bort eventuella lint byggs upp runt dörrens tätning som kan förhindra det från att stänga helt. Om växeln dörren inte gör kontakt när det torktumlare dörren är stängd, säkerhet interlock förhindrar att orken börjar.

• Justera av torktumlaren fötter och göra den nivå, om det är att göra buller eller skakningar när du kör. Torktumlare fötter är belägna i varje hörn av maskinen. Skruva fötterna medurs kommer att sänka det hörnet av torktumlaren. Skruva fötterna moturs kommer att höja respektive hörnet.

• Kontakta LG support på 888-542-2623 om torktumlaren fortfarande inte fungerar.