mynewspapers.net

Felsökning av en LG mikrovågsugn

Felsökning av en LG mikrovågsugn


LG producerar mikrovågsugn utrustad med alla typer av moderna bekvämligheter. Och även om flera dagens, dessa mikrovågor är utformade med tryckknapp visar och kortfattade instruktioner. Men eftersom LG mikrovågsugn anställa ganska sofistikerad teknik, är hem-användaren felsökningsalternativ begränsad. Du kan lösa några vanliga LG mikrovågsugn problem. Om dessa inte fungerar, ring en lokala certifierade LG mikrovågsugn reparatör eller tillverkaren.

Instruktioner

Felsöka problem med makt

• Kontrollera lampan om det inre ljuset inte tänds. Koppla ur mikrovågsugnen. Ta bort lampan locket genom att skruva loss monteringsskruvar. Vrid lampan för att tätt skruva i. Sedan Anslut mikrovågsugnen igen för att testa ljuset. Om lampan fortfarande inte tänds, är det sannolikt skadade eller defekta. Ersätta den med en annan 20 till 40 watt apparaten lampa.

• Leta efter gemensamma användarfel om ugnen inte mikrovågsugn mat när du trycker på "Starta". Öppna dörren, sedan Stäng det ordentligt och försök att trycka på start igen. Om LG inte kommer fortfarande mikrovågsugn, radera din inmatning och ange det igen.

• Kontrollera att du valt funktionen "Cook" och inte "Timer" funktion (som bara räknar ner tiden utan mikrovågsugnen).

• Kontrollera strömförsörjningen om din LG mikrovågsugn tiden visas inte rätt tid. Koppla bort mikrovågsugn och Anslut den igen så nätsladden sitter ordentligt i uttaget. Kontrollera att inga andra apparater är anslutna till den krets som din LG mikrovågsugn körs på.

• Öppna dörren till mikrovågsugnen och stäng det säkert om tiden räknar ner, men ugnen inte mikrovågsugn. Funktionen mikrovågsugn kommer endast om dörren är ordentligt stängd.

Felsöka matlagning frågor

• Justera den mikrovågsugn energinivå på skärmen användaren om mat kockar mycket snabbt eller långsamt än det borde.

• Flytta din mat om det kokar ojämnt. Plattor av mat i en LG mikrovågsugn bör spridas ut så att dess höjd är enhetlig. Dessutom mikrovågsugnar delvis fryst mat ojämnt.

• Kontrollera lämplig tid, effektnivåer, maträtt eller vikt storlek som du har angett.