mynewspapers.net

Felsökning av en Kenmore 80 serie torktumlare som inte startarDet finns ett antal skäl varför en Kenmore 80 serie torktumlare inte fungerar korrekt, finns det långt färre problem som orsakar torktumlaren att inte starta alls. Istället för att behöva fokusera på lasten inuti torktumlare trumman eller torktumlare inställningarna som när andra torktumlare felsökning, när torktumlaren inte startar vet du att du kan fokusera alla dina ansträngningar för felsökning på den apparaten strömförsörjning.

Instruktioner

• Tryck torktumlare dörren stängd. Detta är förmodligen den enklaste fix för en Kenmore 80 serie torktumlare som inte fungerar, och det är också vanligt att Kenmore rekommenderar i sin torktumlare bruksanvisning att torktumlare ägare kontrollera detta innan du ringer för tjänsten. För din egen säkerhet fungerar inte torktumlaren tills dörren är helt stängd.

• Vrid "Cykla Selector" vredet till cykeln du vill köra. Alltid måste du välja en cykel innan apparaten kan börja.

• Tryck fast på "Start"-knappen på torktumlarens framsida. Det kan ta en stund för torktumlaren att erkänna att "Start"-knappen har tryckts. Hålla "Start"-knappen i ca en sekund innan du släpper det för bästa resultat.

• Komma åt ditt hem "Torrare" breaker växlar genom att öppna ditt hem breaker box. Leta upp uppsättningen av två brytare märkt "Torktumlaren" och knäppa båda dessa växlar till "På." En tillfällig förlust av elektricitet eller en strömstöt kan orsaka brytare till knäppa till "Off" av sig själva.