mynewspapers.net

Felsökning av en Jacuzzi Spa värmare

Felsökning av en Jacuzzi Spa värmare


Jacuzzin är en ledande badtunna tillverkare i Förenta staterna. Rätt skötsel och underhåll av jacuzzi bubbelbad enheter säkerställer att din badtunna körs på peak performance. Ett vanligt problem är låg eller ingen värme i spa. Felsöka problemet kräver lite kunskap för att diagnostisera och korrigera problemet. För stora varmvattenberedare reparation, kan det vara nödvändigt att kontakta återförsäljaren jacuzzi. Dock kanske reparation under garanti om du lämnat in din information som krävs när inköp och ställa upp spa.

Instruktioner

• Kontrollera spa omslaget. Underlåta att placera locket på spaet korrekt kommer att minska värmen i spa. Kontrollera också att spa skapar en tät förslutning på enheten.

• Se över Kontrollpanelen. Se till spaet är inställd till din uppvärmning förkärlek.

• Välj rätt spa filtrering. Kör spa i inställningen ekonomin inte vanligtvis värme enheten till din inställning för önskad värme.

• Rengör filtret. Smutsiga filter kan begränsa vattenflödet och resultera i svalare vatten temps.

• Se över alla elanslutningar till spa. Felaktiga eller otillräckliga ledningar kan orsaka uppvärmning.

• Översyn felkoder på Kontrollpanelen. Koden OH eller "---" anger spa vattnet är för varmt för användning. Ta bort locket spa och inställd ekonomiläge spa eller Avbryt villkoret sommaren logik. Jacuzzi rekommenderar ringer en återförsäljare om du inte kan korrigera den första koden och omedelbart för den andra koden.