mynewspapers.net

Felsökning av en Hornet 473T billarm

Felsökning av en Hornet 473T billarm


Billarm var utformat för att skydda din bil från stöld, de är inte utan problem av sina egna. De vanligaste observerade bil larm frågor är: Larmet går av vid olämpliga tider, larmet inte gå ut när det är tänkt att, larmet inte aktivera sig och larmet går av för långa perioder utan att stanna. Hornet 473T är en toppen av linjen billarm som tusentals bilägare beroende. Diagnostisera ditt larm problem med dessa felsökningstips.

Instruktioner

• Göra en kontroll av andra system i bilen. Ibland är det inte nödvändigtvis ditt larm som är problemet; du kommer inte veta förrän du checkar. Till exempel om din bil inte startar, är det förmodligen något fel med din starter eller batteri.

• Avaktivera ditt larm manuellt. Du kommer antagligen behöva byta din bil Betjänad läge medan du försöker diagnostisera problemet. Du kan göra detta genom att sätta nyckeln i tändningslåset och hålla nere knappen push tills din switch ljus är en solid färg.

• Justera dina sensorer. Ofta, om din billarm går av när det inte är tänkt att, kan din larm sensorer vara för känslig. Ändra dina inställningar kommer att lösa detta problem.

• Avaktivera alla enheter du har körs i bilen. Ofta, kan objekt som GPS-enheter, mobiltelefoner och radardetektorer påverka hur din larmfunktioner. Stänga av dem kan lösa frågan.