mynewspapers.net

Felsökning av en Hoover dammsugare

Felsökning av en Hoover dammsugare


Hoover vakuum företaget tillverkar ett brett sortiment av mattor och golv rengöringsmedel, inklusive kapseln dammsugare, mattan städare, central dammsugare, ångtvättar och upprätt dammsugare. Det är viktigt att rensa ut i påsen facket och tömma dammsugarpåsen på Hoover dammsugare efter varje användning för att hålla vakuum fungerar bra. Om det uppstår problem med vakuum, utföra vissa felsökning och reparationer steg innan du ringer en auktoriserad servicetekniker.

Instruktioner

• Anslut dammsuga i en arbetande strömförsörjning och slå på den.

• Slå av strömbrytaren "off" läge om vakuum inte fungerar eller fungerar normalt. Se till att smuts påsen har tömts och ersättas ordentligt. Om väskan är lös eller full av smuts och skräp, kan dammsuga drabbas av nedsatt sug.

• Hitta sekundära filtret bakom grillen i väska facket, ta bort den och rengöra den. Tvätta filtret i varmt vatten och låt det torka innan du byter det i dammsuga.

• Koppla ur vakuum om det fortfarande inte fungerar korrekt. Vänd på den och Använd en skruvmejsel för att ta bort bottenplattan. Kolla bältet. Om bältet är spruckna, trasiga eller har halkat, ersätta den.

• Använda sax att ta bort alla fibrer, hår eller sträng som kan fångas på agitator borstarna, hindrar deras rörelse.

• Kontrollera alla slangar och munstycken för möjliga hinder. Avmarkera alla blockeringar och torka av munstyckena och ändarna av slangarna rent med en fuktig trasa.