mynewspapers.net

Felsökning av en hantverkare trädgårdstraktorHantverkaren trädgårdstraktorer är stark, tålig gräsklippning maskiner, men efter år av service, trädgårdstraktorer kan behöva underhåll. Följa dessa felsökningssteg för att identifiera problem med din trädgårdstraktor.

Instruktioner

• Kontrollera om det finns någon vätska läcker under motorn. Om det är svart och mörkt, är det motorolja. Om det är ljusare i färgen och har en stark lukt, är det gas.

• Kontrollera oljefilter för någon läckande olja under motorn. Det skulle kunna komma härifrån. Om det är, ersätta oljefilter med en från en Sears butik eller Sears certifierade delar butik. Installera ett filter inte godkänts av Sears håligheter garanti och kan potentiellt skada traktorn. Om det finns olja läcker ut och det är inte från filtret, kommer ni att demontera motorn och hitta den läckande delen. Det kan vara någon del, till exempel ett topplock. Delen måste beställas.

• Leta upp raden gas, som är en lång svart gummi tube kör från motor till bränsletanken. Om det läcker, ersätta den med en från en lokal automotive eller liten motor butik. Dessutom kopplas ett bränslefilter om halvvägs ner bränsleledningen. Det märks av plastlock som sticker ut från linjen. Kontrollera filter för sprickor eller igensättning. Om det ser ut som det är igensatt eller knäckt, ersätta den.

• Kontrollera däcktrycket med manometer däck. De flesta hantverkare trädgårdstraktorer kräver tryck mellan 13,6 och 15.9 Kilogram. Läs i instruktionsboken för exakta tryck eftersom många kommer att variera.

• Kontrollera att alla kablar, gaswiren och broms kabel, är anslutna. De kan vicka loss från år av att gå upp och nedför backar och gå över svår terräng. Använda en flat skruvmejsel för att dra åt kablarna på plats.