mynewspapers.net

Felsökning av en Frigidaire ismaskin

Felsökning av en Frigidaire ismaskin


Frigidaire ice makers består av två delar, ismaskin och ice dispenser. Ismaskin fryser vattnet och skapar isbitar med vattenförsörjningen. Ice cube dispenser släpper isen. Felsökning av ismaskin är generellt relaterat till problem med ismaskin inte göra is, eller att inte göra tillräckligt kvalitet is. Problem med ice cube dispenser är störning orsakad av isen smälter och fryser runt skruven, eller brist på is i behållaren för lagring.

Instruktioner

• Placera ice maker signal armen i nedfällt läge, om ismaskin inte är att göra isen. Armen är inne frysfack bredvid ismaskin. När på en strömbrytare på ismaskin och, om sådan finns, förvandla det till "på" läge. Ersätta vatten filterpatronen, som är på den övre högra sidan av kyldelen.

• Ta bort behållaren is och kasta isen om kvaliteten på isen är dålig eller om isbitar klibbas tillsammans. Ismaskin ger en ny leverans, men det kan ta upp till 24 timmar.

• Kontrollera frys kontroll inställning. Sätta den till en lägre temperatur om isbitar är små eller ihåliga, eller om is förvaringsbehållare förblir tom längre än 24 timmar.

• Ta bort hinder. Göra det om ismaskin kommer inte att sluta att göra isen när isen lagring behållaren är full. Signal arm är förmodligen fastnat och att vara som ett hinder.

• Ta bort behållaren ice cube från frysdelen om ice dispenser har fastnat. Tina och töm innehållet. Rengöra behållaren, torka den och ersätta den. Ta bort några isbitar som störningsutrustning fördelaren.