mynewspapers.net

Felsökning av en Dixie Horn

Felsökning av en Dixie Horn


Den Dixie Horn är en nyhet bil horn som spelar de första 12 tonerna av låten "Dixie" när knappen trycks. Den Dixie Horn kan monteras i bilen som en ersättning för fabriken bil horn ljudet som kom med din bil, eller det kan läggas som en extra horn. Fastställande av en trasig Dixie Horn kan vara utmanande. Diagnostisera vissa problem, men för ordentlig reparation eller att bestämma behöver för en ersättare enhet kan göras av de flesta bil och elektronik kunniga konsumenter.

Instruktioner

• Kontrollera slangen som ansluter trumpet till monteringsdetaljer för alla tårar, hål eller andra skador. Trasiga slangar kan ofta resultera i mindre ljud eller inget ljud alls.

• Kontrollera att alla sladdar är fortfarande ordentligt anslutna till relä, kompressor och trumpeter. Lägg på mer kontakta tejp om kopplingarna är lös.

• Koppla ur den 12-volts relän och sladdar fäst vid den under set-up med kontakt adhesive remover och en vass kniv, att notera där varje tråd ska gå under återmontering. Se till att ingen av kontakterna på 12-volts reläet ser bränd ut, böjd eller krossad. En skadad kopplingspunkt på 12-volts relä kan resultera i inget ljud eller lågt ljud. Kontrollera om smuts och skräp som kan förhindra korrekt kontakt anslutning. Rengöra kontakterna med en kontakt och växla rengöringsvätska och bomullspinnar vid behov.

• Kontrollera kompressorn för brända eller skadade områden. Testa kompressorn genom att vrida bilen på och få någon annan att blåsa horn medan du är under motorhuven, bära öronproppar att förhindra skador. Ta bort kompressorn och rengör ventilerna med konserverad luft att se till att skräp, olja eller smuts inte orsakar felaktiga drift.