mynewspapers.net

Felsökning av en Briggs & StrattonBriggs är Stratton en av de största små motortillverkarna i Nordamerika. Du kan hitta deras motorer på allt från Tryck brickor till gräsklippare. De tre vanligaste problemen med små motorer kretsar kring deras grundläggande behov: bränsle, spark eller tändning och luft. Om reparationer inte är i ordning, att göra vissa att din Briggs och Stratton gräsklippare har dessa tre element kommer att lösa de flesta problem och få dig på din väg att slutföra ditt arbete.

Instruktioner

• Kontrollera inställningen gasreglage om din gräsklippare startar inte eller inte körs korrekt. För att starta, ska gasen vanligtvis anges ända till inställningen choke, om motorn inte redan är varm, i vilket fall som helt öppet kan fungera bäst. Justera efter behov och försöka starta igen.

• Kontrollera bensintanken. Om det råkar vara genomskinlig plast, bör du kunna se bränslenivå ganska klart på sidan av tanken. Om det är lägre än 1/2 tum djup, lägga bränsle och försök igen. För ogenomskinlig tankar, ta bort locket och lysa med en ficklampa in i tanken; Använd inte en tändare, match eller andra tändkällor för att kontrollera tankar. Också blick för smuts, löv och annat skräp som kan blockera hamnen i botten av tanken. Ta bort dem med en lång, tunn dowel eller andra minne. Testa motorn igen för att se om det börjar.

• Kontrollera om en cut-off ventil på flexibla bränsle linjen, kommer från under tanken. Också leta efter en primer lampa och trycka på den flera gånger för att prime motorn. Testa motorn för att se om det börjar.

• Ta bort och rengör luftfiltret. Dessa är belägna på ovansidan eller sidan av gräsklipparen. Det finns två grundläggande konfigurationer. På äldre Briggs och Stratton motorer, att luftfiltret är i ett rektangulärt metall fack med lock som har en försänkt skruv i dess centrum. Ta bort skruven med en skruvmejsel, och rengör filtret skum med lacknafta eller andra mjuka lösningsmedel. Pressa ut det, låt det torka och ersätta filtret och lock, ersätter skruven med en skruvmejsel. För den andra stilen, hitta luckan på sidan av motorn, flip plast fångst öppna, ta bort och rengör filtret skum. Ta bort och ersätta pappersfiltret med ett filter av samma storlek. Prova att starta motorn igen.

• Dra Gummistövel från slutet av tändstiftet. Använd ett tändstift skiftnyckel eller djupa socket ta bort tändstiftet från motorn. Ren en svart kontakt med lösningsmedel och en stålborste. Ersätta dåligt sotigt pluggar eller pluggar med en kalkhaltig vit beläggning på spetsen. Ersätt i kontakten genom att vrida det tillbaka till hålet och dra åt med skiftnyckel. Hårt inte, som kan knäcka keramik.