mynewspapers.net

Felsökning av en Briggs & Stratton gräsklippare

Felsökning av en Briggs & Stratton gräsklippare


En Briggs & Stratton motor som startar och kör bara en minut eller två innan du stoppar helt är problematiskt för felsökning och reparation. Detta problem är inte lika vanligt som en motor som inte startar från början, händer det att de flesta gräsklippare ägare vid någon gång eller annan. En systematisk strategi för problemet medför dock ofta en snabb reparation.

Instruktioner

• Kontrollera spänningen vid växeln förgasare utskurna. Växeln utstansade är en liten kontakt som fäster vid skålen av Briggs & Stratton förgasaren. Spänningen till kontakten drar en kolv i, vilket gör att bränsle för att flöda genom förgasaren. När spänningen är avskuren till växeln, kolven sätena och hållplatser bränsleflöde och motorn dör.

• Koppla ur växeln utskurna och slå på tändningen gräsklippare. Fäst test ljus klippet på ramen av motorn och sätt in sonden i kontakten. En tråd av kontakten bör lätt test ljuset. Den andra kabeln är en grund och kommer att Visa noll. Om ingen spänning finns eller om spänningen är låg, kontrollera ledningarna för skador. Om kabeln har en nick i det någonstans, kan det periodvis mark mot gräsklippare motor och stänga bränsle till förgasaren.

• Rengör eller byt ut bränslefilter. Begränsningar i filtret från smuts och skräp som har funnit sin väg in i bensintanken kan vara problematiskt. Ett selektivt filter kan tillåta tillräckligt med bränsle att passera för att starta motorn men inte tillräckligt för att upprätthålla förbränning kör snabbare. Bränslefilter ligger antingen nära förgasaren i bränsleledningen eller nedsänkt i bränsletanken.

• Kontrollera luft-paus filtret för ansamling smuts och skräp. Paus fungerar som en choke och kommer att begränsa luft till förgasaren, så småningom kvävning av tändning. Som bränslefilter kan luftfilter tillräckligt med luft att passera det första start men inte tillräckligt för att upprätthålla förbränning som kör hastigheten ökar.