mynewspapers.net

Felsökning av en Briggs & Stratton Gas gräsklippare

Felsökning av en Briggs & Stratton Gas gräsklippare


När du har problem med att få din Briggs & Stratton motor på din gräsklippare började, sedan måste du felsöka problemet och fixa det. Små Briggs & Stratton motorer gräsklippare är ganska lätta att reparera med verktyg du har i ditt eget garage. Ta en gräsklippare till en reparatör är oftast en minimal avgift för något så enkelt som att byta olja i motorn. Briggs & Stratton motorer behöver bara spark, luft och bränsle för att fungera korrekt.

Instruktioner

• Skruva loss gas tank locket på gräsklippare Briggs & Stratton motor. Kontrollera att det finns bränsle i tanken. Många människor förbise att motorn kan ha helt enkelt slut på gas.

• Följ bränsle slangen under bensintanken på sidan av förgasaren på Briggs & Stratton motor blocket.

• Lossa klämman hålla bränsle slangen på förgasaren med den flathead skruvmejsel. Dra slangen bort och skjut in det i bensintanken att förhindra någon gas som rinner ut.

• Spraya carb renare i sidan av förgasaren för 10 till 15 sekunder. Om gräsklipparen motorn startade, men dog som om det slut på gas när det fanns gott om gas i bensintanken, förgasaren är förmodligen igensatt med smuts och gummy gamla gas och carb renare kommer att tunna ut och gör det möjligt att brännas i kolv kammaren via injektion.

• Skjut bränsle slangen tillbaka på sidan av förgasaren och dra åt klämma tillbaka ner. Skruv på gasen kan lock.

• Skruva loss luftfilterhållaren från sidan av Briggs & Stratton motor med skruvmejsel. Dra ut gamla luftfiltret och inspektera det för olja och skräp. Ett smutsigt luftfilter kommer inte att tillåta ordentlig luftintag för motorn och således kommer inte motorn att springa eller börja. Byt ut luftfiltret med en ny och dra åt locket på igen.

• Dra den gemensamma jordbrukspolitiken av tändstiftet på framsidan av Briggs & Stratton motor blocket. Skruva loss tändstiftet med rätt storlek uttaget. Inspektera tändstiftet tipset att säkerställa tändstiftet klyftan inte är igensatt med olja och kol. Tändstiftet kommer inte elden och kommer att förhindra att motorn startar om spetsen är smutsig. Fingret åt ett nytt tändstift i motorblocket. Sätta uttaget du brukade skruva loss tändstiftet på foot pound momentnyckel och dra åt det nya tändstiftet i på 15ft-lbs på skiftnyckel mätaren. Tryck tändstiftet locket på igen.