mynewspapers.net

Felsökning av en Auto batteriet laddas ur

Felsökning av en Auto batteriet laddas ur


Ett batteri avlopp är allt som drar ström från batteriet med motorn nyckel bort. Det finns flera orsaker till ditt bilbatteri fungerar inte, men två av de vanligaste orsakerna till döda batterier är att du lämnade något på natten eller batteriet är i slutet av dess livslängd. Dock makt ibland dras dras ur ett batteri utan uppenbar anledning. Batteriet kan snabbt rinna när bilen sitter i några dagar. Detta är batteriet laddas ur som kan kräva att du se bortom att bara få ett uppsving.

Instruktioner

• Kontrollera för en boot, hood, handskfacket eller Innerbelysning som vistas på när motorn är avstängd. Eftermarknaden radioapparater, CD-spelare, förstärkare och mobiltelefon laddare är kända för att orsaka batteri avlopp. Elektriska motorer till bilsäten och elektriska antenner motorer som fastnat i läge "on" kan vara källan till batteri avlopp. Reläer eller komponenter under huven som är påslagna eller köra när motorn är avstängd, såsom kylande fläkt elektromotorer, låsningsfria bromsar pump motorer, eller air ride upphängning pump motorer, kan också utlösa en batteriet laddas ur.

• Få batteriet laddas. Om batteriet är nya, se till att det inte är defekt.

• Göra en load test med batteri laddar testare eller tar du bil till din lokala auto shop om du inte har testare.

• Kontrollera för strömförbrukning med hjälp av en multimeter som kan läsa aktuella Rita. Plats mätaren mellan positiva eller negativa batteriet post. Detta kommer att orsaka någon ström bilen använder för att passera genom din mätare. Har du en strömförbrukning oavsett något att vara på.

• Hitta den krets som lottningen kommer från genom att dra säkringar från säkringsskåpet. Dra dem en i taget, kontrollera multimeter, sedan sätta säkringen tillbaka i och flytta till nästa säkringen. Detta kommer att begränsa var dragningen kommer ifrån.