mynewspapers.net

Felsökning av en AquaSoft AVHÄRDARE

Felsökning av en AquaSoft AVHÄRDARE


AquaSoft är designer och tillverkare av olika vattenmjukgörare. Sådana apparater använder jonbyte filter eller en omvänd osmos process för att avlägsna föroreningar såsom lösta metaller och mineraler som kalcium och magnesium. Bostäder som kör en AquaSodt AVHÄRDARE kan ibland stöter på problem när du använder enheten och ska felsöka den omedelbart för att lösa eventuella problem.

Instruktioner

• Kontrollera att AquaSoft AVHÄRDARE är ansluten till dess nätaggregat. Medan de flesta AquaSoft enheter har en liten backup batteri som gör att förprogrammerade inställningar som ska sparas i enhetens internminne, kommer att långsiktiga strömavbrott stängas mjukmedel och återställa enhetens inställningar till dess ursprungliga fabriksinställningar.

• Kontrollera att dränera och anslutning plaströr är ansluten om du märker läckage eller dålig vatten utgång. Med tiden plaströr kan bli knäckt och kan behöva bytas. Enheten använder 1,7 - 2,0 millimeter slangar.

• Granska de sköljmedel topp LCD uppvisning skärm att hitta hur många gallons filtrerat vatten ligger kvar i enhetens reservoar. AVHÄRDARE kommer att anpassar sig till användning och öka eller minska sin filtrering beroende på hushållens användning medelvärden. Men kan plötsligt ökad vattenförbrukning, till exempel när du har besökare, orsaka en utarmning av filtrerat vatten och en försening i vatten utgång.

• Kontrollera att alla valfria tilläggsenheter, till exempel termostatiska blandningsventiler, är ansluten ordentligt. Dåligt vattentryck, ljummet vatten och liknande vattenkvalitet problem kan orsakas av ett felaktigt anslutna eller säkrade tillägg. Dra åt packningar och pipe passande nötter med en skiftnyckel kan säkra 3/4-tums nötter.